karolkrause Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Coś jest na rzeczy: http://finanse.wp.pl/kat,1033699,title,Cicha-mobilizacja-w-Polsce-Moga-zabrac-ci-samochod-i-mieszkanie,wid,16903701,wiadomosc.html?ticaid=1137ff&_ticrsn=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Oczywiście , wciąż najbardziej wiarygodne dla właściwie ukształtowanej większości , pozostają polskojęzyczne media wydawane przez niemieckich albo żydowskich właścicieli . To jest dopiero cool pasza Te nieco ożywione ruchy paramilitarne to próby uspokojenia i opanowania społecznych emocji . Po co nam wojsko , po co obronność , po co nam przemysł , my kochamy się przecież w usługach dla sąsiadów , a nasi kacykowie w zwyczajowym eksporcie murzynów - czego tu bronić ?? 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ja wykonuję wolny zawód i utrzymuję z tego dom i rodzinę. Ciekawe, jak mam iść na jakieś szkolenie, jak mam terminy do zrealizowania, nie dotrzymam, zapłacę karę i więcej roboty nie dostanę. Nie mówiąc o forsie, której w czasie szkolenia nie zarobię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Zgadzam się, Kiedyś (w poprzednim ustroju ) mój ojciec był powoływany cyklicznie do rezerwy, a wykonywał wolny zawód (tzw kiedyś prywaciarz) tracił wtedy dochody państwo mu nie zwracało pieniędzy a musiał jeszcze zapłacić samodzielnie ZUS, a wszyscy inni z "państwowych" firm mieli kasę zwróconą a rodzinę też miał którą musiał utrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Witam, Totalnie bez sensu, samochody, ludziska wyrwani z korporacji a nam potrzeba rakietu, zrobic z 50 sztuk, wycelowac gdzie trzeba i pokoj bedzie... Bujo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Ja już przekazałem pojazd na rzecz naszej armii. Edytowane 24 Września 2014 przez Erin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Silnika zapomniałeś dodać, a tak poważnie to źle się dzieje , zamiast montować moskitiery w łodziach podwodnych...... Edytowane 24 Września 2014 przez Qowax001 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Śmiechem żartem, jaka ta Polska jest, ale jest i musimy Jej bronić i o Nią dbać, a coraz częściej odnoszę wrażenie że patriotyzm w narodzie ginie, i nasza dzisiejsza młodzież zamiast jak harcerze w 1939r dać dobry przykład pójdzie do marketów wynosić lcedeki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 No i będę miał dobre spodnie ( te letnie) na ryby a może i jaki "materiał " się załatwi doich łapania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 A dasz radę wynieść je z jednostki wojskowej :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 A jak tam rybka Panowie ? skubie cos ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 A dasz radę wynieść je z jednostki wojskowej :D :DNo aż tak dużo tego nie potrzebuje . Sąsiadów mam spokojnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Jak ja byłem w woju to trepy na poligonie ryby łapali granatami :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Śmiechem żartem, jaka ta Polska jest, ale jest i musimy Jej bronić i o Nią dbać, a coraz częściej odnoszę wrażenie że patriotyzm w narodzie ginie, i nasza dzisiejsza młodzież zamiast jak harcerze w 1939r dać dobry przykład pójdzie do marketów wynosić lcedeki Witam, Czyli ma na koniach czy autach 4x4 atakowac armie posiadajaca atomowki? Podczas ostatniej wojny szarzowalismy na koniach niemieckie tygrysy i nic dobrego z tego nie wyszlo oprocz smierci wielu wspanialych zolnierzy. Atom Panie, atom. Bujo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Witam, Czyli ma na koniach czy autach 4x4 atakowac armie posiadajaca atomowki? Podczas ostatniej wojny szarzowalismy na koniach niemieckie tygrysy i nic dobrego z tego nie wyszlo oprocz smierci wielu wspanialych zolnierzy. Atom Panie, atom. Bujo Atom tak, jak widać to jedyny argument który zamyka wszelkie dyskusje. Ale proszę nie powtarzaj takich rzeczy jak te o szarżach ułańskich na czołgi, bo cieszą się tylko Ci którzy te kłamstwa tworzą. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Doktryna atomowego ostraszania na forum wedkarskim. ...zdecydowanie rybka nie bierze, nie bierze. Dla spragnionych poglebienia tematyki polecam podjecie studiow kierunkowych : http://www.mgimo.ru/eng/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Doktryna atomowego ostraszania na forum wedkarskim. ...zdecydowanie rybka nie bierze, nie bierze. Dla spragnionych poglebienia tematyki polecam podjecie studiow kierunkowych : http://www.mgimo.ru/eng/ Ale wiesz co linkujesz? Wylęgarnie propagandy, z tradycjami sowieckimi. Czy jaja sobie robisz. Bo nie kumam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ale wiesz co linkujesz? Wylęgarnie propagandy, z tradycjami sowieckimi. Czy jaja sobie robisz. Bo nie kumam. A czy kiedykolwiek w takich pseudomadrych pozawedkarskich watkach robilem sobie cos innego niz jaja ? Przynajmniej osobiscie nie kojarze ... 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Nie wiem. Moja pamięć bywa zawodna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Widzę, że temat został wyczerpany. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi