Guzu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam i otwieram nowy watek, Ponizej fotosik wietrznej 70tki z Ebro sprzed tygodnia. Ryba zlapana na spinning (DT-16) na zalanym lesie. . Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Gratuluję rozpoczęcia sezonu sandaczowego. Łudziłem się że pierwsze doniesienia będą dopiero w czerwcu. Cóż ciśnienie skoczyło mi dużo wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Gratulacje, fajna rybka Bassy, zostały już tylko bolenie i brzany, śpiesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirr Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 pięknie, pięknie zazdroszczę spotkania z sandaczem gratulacje - fajny rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Guzu, litości, nam do czerwca brakuje jeszcze dużżżżoooo czasu! Gratuluję. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 @danielno mercy! dawaj jeszcze, ladne ryby i ladne zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Dzieki Tu wczorajszy - i ostatni. Jasniejszy i drasniety na boczku - pewnie w trakcie tarla.Ten z trolla. . Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Guzu, mały OT: pamietasz moze co to była za plecionka, taka okrągłą żółta fluo, co tak Ci sie rwała 2 lata temu na Ebro, że się w koncu wkurzyłeś i ją wy....ś? Nie był to Stren aby? Nie mogę sobie przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 To byl Spiderwire... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Dzieki za przypomnienie. Koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Już jutro!!!Łódka gotowa, sprzęt naszykowany... kurcze, dawno nie oczekiwałem na coś tak bardzo. Jednak zamknięty sezon kidy nie wolno łowić ma też swoje plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Już jutro!!!Łódka gotowa, sprzęt naszykowany... kurcze, dawno nie oczekiwałem na coś tak bardzo. Jednak zamknięty sezon kidy nie wolno łowić ma też swoje plusy To u was sezon sandaczowy sie rozpoczyna 31 maja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1277 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Już jutro!!!Łódka gotowa, sprzęt naszykowany... kurcze, dawno nie oczekiwałem na coś tak bardzo. Jednak zamknięty sezon kidy nie wolno łowić ma też swoje plusy To u was sezon sandaczowy sie rozpoczyna 31 maja ? w tym roku na mietkowie i turawie można od 31maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Tak na rozgrzewke, przed jutrem ,Hiszpańskie 70-taczki z połowy kwietnia . Powodzenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Chyba w całym PLJeśli pierwszy lub ostatni dzień sezonu wypada w dzień ustawowo wolny od pracy to... a jutro nie dość że niedziela to i jakieś katolickie święto wypada i jest dzień wolny od pracy. Więc jak rozumiem w całym PL po za miejscami gdzie wyraźnie wyszczególniony zakaz łowienia do 1 czerwca można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Dobrze rozumiesz <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Sandaczyk z Hiszpanii, ale piwko z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 W jakich miejscach szukać z czerwcu sandaczy w Wiśle? Bliżej brzegu, przy opaskach, płytko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ktos coś wczoraj miał?Ja tylko jedno branie... mały przyłów, 120cm <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 No to dawaj zdjęcie bom ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirr Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 witampierwszy noc urlopu dziabnął koło pólnocy na woblera sorry za jakość zdjęcia ale to była szybka sesja. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Piękny sandacz!! Podwójne gratki za to, że złowiony w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 piekny piesekjakiego woba zagryzl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirr Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 siódemka, TAPS-ik, srebna z niebieskim grzbietem. niestety nie nadaje się już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Gratuluję Wam ładnych sandaczy Koledzy! Zazdroszczę szczególnie tych z Hiszpanii... U mnie wczoraj na Zegrzu tylko jeden niewymiarek i cztery pstryknięcia. Widziałem jednego złowionego wymiarka i słyszałem o kilku małych. Ogólnie bez rewelacji...a do tego jeszcze te śnięte leszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi