admin Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ale!!!!!!!!!! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wie ktoś z was Panowie jak rozpoczęcie sezonu mineło na Turawie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1277 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wie ktoś z was Panowie jak rozpoczęcie sezonu mineło na Turawie?? [/quot ja również jestem bardzo ciekaw bo w czwartek jadę,w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Bez rewelacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Na Turawie nie za ciekawie-woda już kwitnie, a w niedziele na zawodach ponoć łącznie padło 4 szt sandacza. Ja dziś byłem 6 h na łódce z kompanem i bez brania zeszliśmy. Na Mietkowie w niedzielę za to 2 sandacze 66 i 50 - żeby nie było że miałem nieudane rozpoczęcie sezonu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1277 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 oj,to niedobrze a ja właśnie na 4 dni na turawę jadę,niewiem chyba muszę zmienić plan i na mietków,jak powiadacie że trochę gryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ja bym nie szalał - 4 dni to szmat czasu np. ciśnienie się ustabilizuje i może się sytuacja odwrócić totalnie, a jak wiadomo turawa potencjał mętnookich ma, tyle że strajkują chwilowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam, dzień pracowity jak każdy 1 czerwiec, ale warto było wypływać cały akumulator .Moja zaporóweczka obdarzyła mnie dzisiaj w pięć sztuk 56,58,59,65 i 67cm ,dwa największe przedstawiam na fotkach gdzie jeden najwyrażniej ubytek płetwy ogonowej chciał pokazać grzbietem ale najważniejsze jest to że wszystkie rybki rosną dalej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Na Turawie nie za ciekawie-woda już kwitnie, a w niedziele na zawodach ponoć łącznie padło 4 szt sandacza. Ja dziś byłem 6 h na łódce z kompanem i bez brania zeszliśmy. Na Mietkowie w niedzielę za to 2 sandacze 66 i 50 - żeby nie było że miałem nieudane rozpoczęcie sezonu;) nie wiem skąd masz info ze na turawie były zawody?? chyba ze masz na myśli mietków na turawie ryb padło wiecej niz 4 , to był jeden z lepszych wyjazdów na turawe, przynajmniej dla mnie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 nie wiem skąd masz info ze na turawie były zawody?? chyba ze masz na myśli mietków na turawie ryb padło wiecej niz 4 , to był jeden z lepszych wyjazdów na turawe, przynajmniej dla mnie pzdr Od tubylców od których łódkę wypożyczam i którzy brali udział w tych zawodach...Mnie tam nie było na tych zawodach ale to dorośli/starsi panowie którzy nie mają w zwyczaju kłamać...A że padło więcej niż 4 to się domyślam, w końcu to spora zaporówka- mówiłem tylko o tych zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Wszystko rozumiem ale nikt o żadnych zawodach nie wie ( ja tez wynajmuje łodki od tubylców) takze ci panowie moze sami sobie zorganizowali zawody PS .masz racje wcześniej zrozumiałem ze na całej turawie padły 4 szt.sandała. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 @mirr i @kamspin piękne sandacze, wielkie gratulacje pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 witampierwszy noc urlopu dziabnął koło pólnocy na woblera @Mirr, super ryba. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Tak dla zachety do wstawiana fotek dla innych. Kilka zanderow z wczorajszego wypadu na zaporowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wow @Dreyk1984 piękne zanderki Napisz słów klika na temat połowu. Ile miały rybki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Tego dnia wyciagnołem 15 sandaczy. Wszystkie stały na twardym blacie na 5 metrach. Łowiłem cały dzień ale brania były jedynie od 7 do 13 gdy była falka bo pózniej jak zrobiła sie flauta na powierzchni brania kompletnie ustały. Ryby zagryzały bardzo pewnie na koguty i gumy prowadzone dosyc agresywnie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cartman Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Tego dnia wyciagnołem 15 sandaczy. Wszystkie stały na twardym blacie na 5 metrach. Łowiłem cały dzień ale brania były jedynie od 7 do 13 moje szczere gratulacje super wynik pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 OW @Dreyk1984 co za sandałki gratuluję umiejętności <_< PozdrowieniaDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Konkretne te sandały Gratulacje.15 sztuk na jednej wyprawie robi totalne wrażenie pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ładne ryby gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Tego dnia wyciagnołem 15 sandaczy. Wszystkie stały na twardym blacie na 5 metrach. Łowiłem cały dzień ale brania były jedynie od 7 do 13 gdy była falka bo pózniej jak zrobiła sie flauta na powierzchni brania kompletnie ustały. Ryby zagryzały bardzo pewnie na koguty i gumy prowadzone dosyc agresywnie. Pozdro Gratki, ja wczoraj na Warcie prawie 10 godzin i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Jeden z kilkunastu weekendowych maluchów , ogólnie przez pozchwiana pogode rybki słabo gryzły. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 ale widzę że wydłubałes wilczka gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Coś tam sie udało wydłubac, ale jak na tą miejscówke to cieniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Chciałbym kilkanaście takich maluchów Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi