Skocz do zawartości

Sandacze 2009

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Na Turawie nie za ciekawie-woda już kwitnie, a w niedziele na zawodach ponoć łącznie padło 4 szt sandacza. Ja dziś byłem 6 h na łódce z kompanem i bez brania zeszliśmy. Na Mietkowie w niedzielę za to 2 sandacze 66 i 50 - żeby nie było że miałem nieudane rozpoczęcie sezonu;)

Witam,

dzień pracowity jak każdy 1 czerwiec, ale warto było wypływać cały akumulator .Moja zaporóweczka obdarzyła mnie dzisiaj w pięć sztuk 56,58,59,65 i 67cm ,dwa największe przedstawiam na fotkach gdzie jeden najwyrażniej ubytek płetwy ogonowej chciał pokazać grzbietem ale najważniejsze jest to że wszystkie rybki rosną dalej.

pozdrawiam

post-744-1348914356,7978_thumb.jpg

post-744-1348914356,8884_thumb.jpg

Na Turawie nie za ciekawie-woda już kwitnie, a w niedziele na zawodach ponoć łącznie padło 4 szt sandacza. Ja dziś byłem 6 h na łódce z kompanem i bez brania zeszliśmy. Na Mietkowie w niedzielę za to 2 sandacze 66 i 50 - żeby nie było że miałem nieudane rozpoczęcie sezonu;)

nie wiem skąd masz info ze na turawie były zawody??

chyba ze masz na myśli mietków :unsure:

na turawie ryb padło wiecej niz 4 , to był jeden z lepszych wyjazdów na turawe, przynajmniej dla mnie :mellow:

pzdr

nie wiem skąd masz info ze na turawie były zawody??

chyba ze masz na myśli mietków :unsure:

na turawie ryb padło wiecej niz 4 , to był jeden z lepszych wyjazdów na turawe, przynajmniej dla mnie :mellow:

pzdr

Od tubylców od których łódkę wypożyczam i którzy brali udział w tych zawodach...Mnie tam nie było na tych zawodach ale to dorośli/starsi panowie którzy nie mają w zwyczaju kłamać...

A że padło więcej niż 4 to się domyślam, w końcu to spora zaporówka- mówiłem tylko o tych zawodach :lol:

Tego dnia wyciagnołem 15 sandaczy. Wszystkie stały na twardym blacie na 5 metrach. Łowiłem cały dzień ale brania były jedynie od 7 do 13 gdy była falka bo pózniej jak zrobiła sie flauta na powierzchni brania kompletnie ustały. Ryby zagryzały bardzo pewnie na koguty i gumy prowadzone dosyc agresywnie.

Pozdro

Tego dnia wyciagnołem 15 sandaczy. Wszystkie stały na twardym blacie na 5 metrach. Łowiłem cały dzień ale brania były jedynie od 7 do 13 gdy była falka bo pózniej jak zrobiła sie flauta na powierzchni brania kompletnie ustały. Ryby zagryzały bardzo pewnie na koguty i gumy prowadzone dosyc agresywnie.

Pozdro

Gratki, ja wczoraj na Warcie prawie 10 godzin i nic... :(