Radek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 @Radek, super rybka ale dane exif pokazują że to raczej z początku maja (1.05)Nie wiem dlaczego tak pokazuje sandaczyk był złapany w początkach czerwca (nie wykluczone że 01,06) moze dlatego że zdjęcie komórka robione , poprostu misisz mi uwierzyc na słowo.Tymczasem udało sie klku takich pokonać a oto jeden z nich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajman Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 wow ale kawal psa napisz cos wiecej jaka przyneta, jaki rodzaj miejscowki namiarow GPS podwac nie musisz Dzięki za gratulację.Namiarów nie podam...sorrry,ale presja jest i tak bardzo duża.Branie około godz.23.Strzelił w woblera 7cm.Kijek Lamiglas XSH1142MT(opisywany w artykule o wędkach sandaczowych)i plecionka FireLine 0,17mm.Uderzył na ok.1m wodzie.Wyszedł na kamyki coś przekąsić Po szybkiej sesji w dobrej kondycji wrócił do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Gratulacje ryby i dzięki za i tak dość bogaty opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 To i ja dorzuce zanderka z ostatniej wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Szaleństwo Krzysiu Graty, jak tak dalej pójdzie pęknie magiczne 90cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Widzę, że mamy wysyp naprawdę konkretnych sandałów Wielkie gratulacje dla wszystkich łowców. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Szaleństwo Krzysiu Graty, jak tak dalej pójdzie pęknie magiczne 90cm Domin oby się Twoje słowa sprawdziły hehe Ale myśle ze to kwestia czasu. Jeszcze w tym roku może wydłubę takiego smoka ale z Odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Wczorajszy Wiślany....PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajman Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Fajny wilczek Kuba.Gratulację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Kuba widze ze przybor obdarza a mi dzisiaj sandal porwal przypon ale nie dlatego byl taki ogromny tylko dlatego ze majac dosc przecieranych plecionek na kamieniach eksperymentowalem z dowiazanym stalowym przyponem Climax pokrytym plastikiem ktory wedle producenta mozna robic bezwezlowa petle 100% wytrzymalosci podgrzewajac plastik . podobno... <_< Sandal kopnal, ja zacialem, chwila interakcji i sciagnalem przypon bez petli juz nigdy nie uwierze w zaden marketingowy belkot. Ale jak juz wiaze sie na wezel ten rzypon to sprawdza sie doskonale zero zerwanych gum w miejscu gdzie poprzednim razem zostawilem chyba piec. Oprocz tego dowiedzialem sie ze dwie godziny wczesniej 20kilo sum dostal w leb i podobno nikt z obecnych nie mruknal nawet. Rece opadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Oprócz tego dowiedziałem się ze dwie godziny wcześniej 20kilo sum dostał w łeb i podobno nikt z obecnych nie mruknął nawet. Ręce opadają. Tak to już jest ,ze polskie społeczeństwo przyzwala na takie typu rzeczy.W głowie się nie mieści, ze jest taka znieczulica,nikt z będących tam na miejscu nie zadzwonił na Policje czy do PSR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Bardzo ładny sandacz Kubson,gratuluje.Tez byłem wczoraj na rybach i naprawde sie działo ale niestety wróciłem bez kontaktu z ryba może lapie w złym miejscu,niewiem ale nie poddam sie w tej walce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Gratuluje wszystkim ładnych sandałków !! mam pytanko - czy ktos z was się orientuje jak wyglada sprawa z sandaczami na Turawie ? ps odpowiedz moze byc na priv pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Na Turawie zamiast wody - zupa krem z groszku, ale sandacze skubią mimo to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 no z tym kolorem to tak jest ale jak mowisz ze skubia to ok,dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Oprócz tego dowiedziałem się ze dwie godziny wcześniej 20kilo sum dostał w łeb i podobno nikt z obecnych nie mruknął nawet. Ręce opadają. Tak to już jest ,ze polskie społeczeństwo przyzwala na takie typu rzeczy.W głowie się nie mieści, ze jest taka znieczulica,nikt z będących tam na miejscu nie zadzwonił na Policje czy do PSR. Narazie to w głowie sie nie miesci 80% wedkarzy ze ryby sie wypuscza. Nie badzmy naiwni. Jestesmy kosmitami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Jeszcze ciepłe foteczki z dzisiaj. I drugi trochę mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Gratulacje Dreyk1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 No Krzysiek, piękne zanderki!!Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Gratuluję ryb, naprawdę ładne, no i ta powtarzalnosć w łowieniu - kiedy otwierasz szkółkę sandaczową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Gratuluję ryb, naprawdę ładne, no i ta powtarzalnosć w łowieniu - kiedy otwierasz szkółkę sandaczową ? Przyznam ze jak narazie sezon mam bardzo udany Od 1 czerwca lekko ponad 30 sandaczy z róznych zbiornikow i Odry do tego kilka boleni i ladnych kleni Szkółka sandaczowa powiadasz hehe... jest wielu lepszych speców ode mnie wiec pozostawie im ta przyjemnosc Teraz czekam az Odra opadnie i przestawie sie na polowanie za wasatym;-) Mam nadzieje że bede mógł co nieco do watku sumy 2009 dorzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Moj Boleniowy przylow na RH8 Wyciagniety na sprzet: Berkley skeletor 2.1m 2-12grDaiwa Exceler 2500 z pelna szpula Berkley Trilene Maxx 0.18 Wympompowal mnie niezle i ja go tez. Po chwili reanimacji wrocil na glebiny. Uderzyl podczas 1 opadu jak chcialem wachlarzem sprowadzic gume w rynne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Pieknie Kamil! Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Gugcio, nie spodziewałem się, że tak szybko sprawdzisz opinie niemieckich przewodników na temat uklei i sandaczy. Gratulacje i czekam na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Mysle ze beda kolejne Ogromna radosc z takiego przylowu choc Bolki i tak nie zejda na 2 plan W niedziele skocze na niewielka rzeczke pelna pstragow i kleni bo w tych 2 watkach jeszcze mnie nie bylo Tomek dzieki za gratki jak i za Uklejki.Trzymaj tam jakies dla mnie jeszcze zamelduje sie nie dlugo bo jedna RH8 Main zabral mi na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi