adis Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Gratuluję Krzysiek, fajne peski. I faktycznie sobota była dużżżżo lepsza niż niedziela chociaż w niedzielę z rana coś się jeszcze dłubało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Dzieki Patu aż żal że sezon się konczy bo był świetny. @Adis byłes w wekend nad zbiornikiem?? Szkoda że sie nie zgadalismy. Ja byłem ze znajomymi na corocznym zlocie konczacym sezon. Zlot był zorganizowany wzorowo przez kolegę @Danka, Bogdana, Marka i innych sandaczowych zapaleńców. Było naprawkę fajnie Faktycznie w niedziele rano kilka ryb mi zeszło ale wszystko przygniatały do dna i ciezko było o pewne zaciecie. Jeszcze posataram sie wyskoczyć byc może w nadchodzacy wekend bo jakoś cięzko się rozstac do czerwca z ta piekną rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 @Dreyk1984 gratki, ładne rybki.. ale ja je też tak lubie.. Dlaczego kończysz sezon? przecież dopiero teraz te duże można połowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 @Dreyk1984 gratki, ładne rybki.. ale ja je też tak lubie.. Dlaczego kończysz sezon? przecież dopiero teraz te duże można połowić... Wynika to troche nie z mojej woli tylko kobieta mnie juz naciska że może wystarczy tego wedkowania na ten rok bo chciała by wreszcie spedzic jakis wekend ze mna <_< Jakos musze pogodzic wszystko ale kombinuje jak sie da żeby tylko wyrwac sie z domu hehe W niedzielę atakuje pilchowice a jeszcze tam nie wędkowalem wiec dam znac jak wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 @Dreyk1984 gratki, ładne rybki.. ale ja je też tak lubie.. Dlaczego kończysz sezon? przecież dopiero teraz te duże można połowić... Wynika to troche nie z mojej woli tylko kobieta mnie juz naciska że może wystarczy tego wedkowania na ten rok bo chciała by wreszcie spedzic jakis wekend ze mna <_< Jakos musze pogodzic wszystko ale kombinuje jak sie da żeby tylko wyrwac sie z domu hehe W niedzielę atakuje pilchowice a jeszcze tam nie wędkowalem wiec dam znac jak wyniki. @Drejk1984, tez tak miałem , ale rozwiązałem to inaczej, kupiłem kampera i moja pani teraz jeździ ze mną.. <_< Przeczytaj poczte, napisałem to o co prosiłeś..Pozdro i powodzenia.. ja pieski dopiero 25.11 atakuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku87 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam. Prosił bym o pomoc osób bardziej doświadczonych w łowieniu sandaczy. W zbiorniku którym łowie rybki jest bardzo czysta woda.Bynajmniej ten czynnik winie za swoje niepowodzenia w łowieniu drapieżników. Jak narazie udalo mi sie z przeciągu kilku lat złowić 3 sandaczyki. Możecie mi doradzić jak mam sie dobrać do tych większych. Jakich kolorów powinny byc gumy na tak czystą wode? Dodam ze zbiornik ma dość płaskie dno a jego głębokość nie przekracza 9m. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Co to za zbiornik ( nazwa), może będzie łatwiej coś napisać.Może na nim łowiłem, to coś doradzę.Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku87 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 To jest niewielki zbiornik koła wędkarskiego. Nie podlega on pod PZW wiec napewno nikt z was u mnie nie łowił. Poza mna ze spinem lata jeszcze dwóch dziadków którym jak nie biorą karpie to latają za jakimś innym mięsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ja w zeszłym roku mogłem się pochwalić grubym jesiennym sandałem, mogło by być jeszcze piękniej dzisiaj... W tym samym miejscu co w zeszłym roku zapiąłem sandałka o jakim marzyłem bardzo długo, niestety nie było mi dane zrobienia mu pamiątkowego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 13-ty piątek Powodzenia następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Nie będe oryginalny - jak jasne dno i woda przejrzysta - motoroil się sprawdza i podobne szaraki i brązy, musisz wiecej szczegółów wymienić - łowisz z łódki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku87 Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Od tej wiosny jak mi czas pozwala wypływam pontonem. Co do motorka to sprawdza mi sie na okoniach. Z nimi nie mam problemu. Problemem dla mnie jest złowienie szczupaka większego niż 55 cm i jakiego kolwiek sandacza. Jestem w trakcie zamawiania echa X125 moze ona pomoze mi odnaleść ryby a w tedy będę kombinował dalej. Jak narazie moje 3 sandaczyki w tym zbiorniku polakomily sie na woblera 5cm hornet RP i żaden z nich nie mial wiecej jak 35cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Środek sezonu a tu wątek schodzi na psy , wiec hop do góry ,piątkowa prawie 70-tka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 to i ja zapodam jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 ładne te sandały nie ma co @Radek gartki za rybę, ale przede wszystkim za konsekwencję w obławianiu łowiska, ja straciłem do niego zapał w ubiegłym roku pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 ładne te sandały nie ma co @Radek gartki za rybę, ale przede wszystkim za konsekwencję w obławianiu łowiska, ja straciłem do niego zapał w ubiegłym roku Dzięki, powiem szczerze ,że i ja czasami trace ale są dni gdzie mozna połowić np. wczoraj 92 kolegi,fotek nie wrzucam bo nie moje ale na lubelskim mozna obejzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egil Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jak już Radzio wspomniał. Wrzucam fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Egil - gratulacje niezły byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Kawal sandacza! Gratuluje i witam na forum. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Piękna sztuka Wielkie gratulacje.Witamy na forum. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Mój Mikołajkowy prezent Sandacz 80+ i nowy PB Złowiony 6 grudnia po godzinie 12:00 Na RH10 wolno wleczoną przy dnie z podskokami i przerwami w ściąganiu Na casting Rzeka Wisła. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 piękna sztuka , gratulacje RH rulezzz widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Bardzo ladna ryba. Moje gratulacje @Lux Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Łukasz, gratuluję ładnego zandera Tak trzymaj Cieszę się że moje wskazówki co do łowienia na uklejki RH dają ci wyniki Jak będziesz dalej robił tak jak ci mówiłem, będziesz cierpliwy, wyniki same przyjdą ... Ale ten twój zander (na pierwszym zdjęciu) ma oczy... chyba się aparatu wystraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Gdyby w Wiśle było więcej takich sandaczy to byśmy częściej oglądali takie ładne fotki. Gratulacje za rybę i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi