adam1277 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 o w mordę przepiękn,śliczny,potężny.Wielkie Gratujacje!!!!Taki sandaczyk śni mi się po nocach i jak narazie tylko śni,bo na 82 cm stanełem.Ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 O k.... To nie pies, to smok!!!!! Undre dałeś czadu. Fotka rewelacyjna a ryba wygląda na przogromiastą. Za taką chodzę i taka mi się marzy. Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 @undre, tak jakoś dech mi zaparło. Świetna fota, jak na takie warunki. Świetna ryba. Daj fotę na konkurs. Jak dla mnie zaje......sta Czym ty focisz człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 oj tak wielka smoka:)stawiam ponad 100cmGratki pieknie smoka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Bardzo fajna ryba i zaj..sta fotka. Pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Piękna maszyna! con gratulation. No i z Wisły! Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Uch Ty w cara :huh: - ale smok!!!Przeprowadziłem szybkie śledztwo po profilu kolegi undre i ja już wiem, ile miał - ale niech się Łowca wypowie . GRA-TU-LA-CJE i ta fotka MUSI trafić na konkurs !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dzięki panowie . Mierzył 97 cm.Popper-fotka cyknięta Olkiem Sp560 z wyzwalacza.Niestety przygoda z sandaczem miała przykry dla mnie epizod.W przypływie emocji nawet nie zauważyłem jak z kieszeni kamizelki wypadło mi dwustronne pudełko z wobkami.Prawdopodobnie podczas focenia. Około 35 wobków płynie teraz do morza bo były głównie pływające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dzięki panowie . Mierzył 97 cm.Popper-fotka cyknięta Olkiem Sp560 z wyzwalacza.Niestety przygoda z sandaczem miała przykry dla mnie epizod.W przypływie emocji nawet nie zauważyłem jak z kieszeni kamizelki wypadło mi dwustronne pudełko z wobkami.Prawdopodobnie podczas focenia. Około 35 wobków płynie teraz do morza bo były głównie pływające.Powiedziałbym, taka fota warta nawet tych wobków i choć strata ogromna, to jest czym się cieszyć.Szczerze gratuluję i ryby i kapitalnej fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Piękny sandacz @undre, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daisyhill Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 gratki, to już nawet nie sandał tylko rzeczny morderca z pianą w pysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 taki sandaczyk to dopiero dziesiątkuje drobnice jak wypływa na żer, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Undre to pozamiatalesna jaki wobler huknal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Piekna bestia i najwazniejsze ze z Wisełki.PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Piękny wilk -- gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Fota i ryba najwyższych lotów,poprostu superrr... Wielkie gratki za Taakiego wiślanego smoka A wobki moze znajdzie ktos kto czyta to forum wiec moze sie odnajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Sandacz @undre - marzenie kazdego spiningisty Pudełko powiadasz - bede miał oczy szeroko otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Piękny zębacz Wielkie gratulacje !!! pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 @kogut @undre, piękne sandacze... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Wczorajsze efekty z rodzimego podwórka były jeszcze dwie podobne sztuki ale jakość fotek jest juz zdecydowanie nie do przyjęcia .Sory za jakość ale robione po zachodzie telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Solidny sandał, a z rodzimego podwórka najbardziej cieszy Gratki !!! pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Witam macie może jakieś informacje na temat Turawy jutro sie wybieram pozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Od jakiś dwóch tygodni niezbyt dobre wyniki spiningistów, na żywca na kiełbie coś tam dziadki wyciagają, ale bez szału. Może pomyśl o wąsatych - patrz wątek sumy 2009, a to nie jedyne wieści o sumach z turawy w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Chwal się dalej to o sumach będziesz mógł niedlugo tylko pomarzyć...co za koleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Popieram kolege wyrzej.Lepiej podawac informacje ogólnikowe bo takie newsy działaja jak płachta na byka.Mowa tu o TYCH wedkarzach którzy wola miec pełna lodówe niż cieszyc sie z wyjetego okazu i zasadzie C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi