Monk Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Po co panowie ta spinka? Wasze komentarze schizofrenia pachną trochę. Idąc waszą logiką dalej to może nie publikujcie wcale zdjęć ryb na forum, niech padnie Nie tędy droga moim zdaniem. P.S.Krzysiu wyluzuj, żadnych prawd objawionych tu nie publikuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 boże traktujecie chłopaka jak by tajemnice narodowe zdradzał, nikt niewie gdzie jest turawa i co tam sie łowi,wszyscy tylko czatują na tym portalu na wasze biedne 100 razy złowione ryby by wam je zabić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Chlopaki chyba zle zrozumieliscie kolegow Im nie chodzi o czlonkow J.pl tylko o zkomputeryzowanych miesiarzy ktorzy czytja co gdzie idzie wyciagnac a potem robia oblawe zeby osiedle nie glodowalo Zluzujmy wszyscy i zostawmy watek wolny od niepotrzebnego spamu zdr i polamania wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jeden z 6 tego dnia. Zdjęcie srednie bo robione komórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Krzysiu długo czekałeś za dwa dni powtórka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Zmyślą o kleniu a tu mały sandacz uderzył w wobka mojej produkcji [moderator: zdjęcie niezgodne z regulaminem ] ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 W wekend było tak sobie. W sobotę trafiały się same podrostki, dopiero w niedziele udało się oszukac kilka wiekszych. Jeden z trzech niedzielnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 @Dreyk gratki piekny smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dzieki Szukam cały czas tych 80+ ale jak narazie ciężko ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Super sandacz Krzysiu! Na co chwycił? seledynek na 28g ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Kogucik ok 10gr Szlachta porobiła się z tych sandaczy i tylko delikatne przkąski wolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Stały, wysoki poziom....Szacun. PozdroKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 wczorajszy podwieczorny grubasek 80cm z mojej zaporóweczki , waga nie znana, rybka wypuszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 wczorajszy podwieczorny grubasek 80cm z mojej zaporóweczki , waga nie znana, rybka wypuszczona No No fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 @Kampsin gratulacje.. u nas ciężko o tak dorodne sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 @Kampsin gratulacje.. u nas ciężko o tak dorodne sztuki Cieżko?? Przeciez w waszej Odrze pływa cała masa grubiutkich zanderków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 dzięki wszystkim , jutro wędkuje ponownie trzeba wykorzystać wolne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 @Kampsin gratulacje.. u nas ciężko o tak dorodne sztuki Cieżko?? Przeciez w waszej Odrze pływa cała masa grubiutkich zanderków Dreyk, cała masa grubiutkich to ląduje teraz w siatach rybaków ( jak co roku ) . Ryby podążając za stadami białorybu wpływają do pewnego zbiornika na zimowisko, i na samym wlocie już są siatkowane ( o reszcie siatek nie wspomnę). W tamtym roku w 3 misiące wyjechało kilkanaście ton samych sandaczy . P.S. Zbiornik nie jest pod władaniem PZW, może i szkoda . Rzeż robi tam pewna spółdzielnia rybacka dzierżawiąca dość spory odcinek rzeki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 @Kampsin gratulacje.. u nas ciężko o tak dorodne sztuki Cieżko?? Przeciez w waszej Odrze pływa cała masa grubiutkich zanderków Dreyk, cała masa grubiutkich to ląduje teraz w siatach rybaków ( jak co roku ) . Ryby podążając za stadami białorybu wpływają do pewnego zbiornika na zimowisko, i na samym wlocie już są siatkowane ( o reszcie siatek nie wspomnę). W tamtym roku w 3 misiące wyjechało kilkanaście ton samych sandaczy . P.S. Zbiornik nie jest pod władaniem PZW, może i szkoda . Rzeż robi tam pewna spółdzielnia rybacka dzierżawiąca dość spory odcinek rzeki... patu napisz, wprost ze to Rybacka Spółdzielnia REGALICA a nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 @Kampsin gratulacje.. u nas ciężko o tak dorodne sztuki Cieżko?? Przeciez w waszej Odrze pływa cała masa grubiutkich zanderków Dreyk, cała masa grubiutkich to ląduje teraz w siatach rybaków ( jak co roku ) . Ryby podążając za stadami białorybu wpływają do pewnego zbiornika na zimowisko, i na samym wlocie już są siatkowane ( o reszcie siatek nie wspomnę). W tamtym roku w 3 misiące wyjechało kilkanaście ton samych sandaczy . P.S. Zbiornik nie jest pod władaniem PZW, może i szkoda . Rzeż robi tam pewna spółdzielnia rybacka dzierżawiąca dość spory odcinek rzeki... patu napisz, wprost ze to Rybacka Spółdzielnia REGALICA a nie Wszystko jasne. U nas we Wrocławiu na szczęscie nie zauważyłem odłowów na taka skale i pewnie dlatego nie brakuje sandacza w Odrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Pytanie brzmi ile sandaczy pozostaje po odłowach. Jak ma się dokonać scenariusz ze znanych mi wód, kiedy po okresie bumu jest plaga drobnego sandacza, to nie ma powodów do radości. Nie dosyć, że drobne to wyżarły większość ryb od szczupaków zaczynając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Pytanie brzmi ile sandaczy pozostaje po odłowach. Jak ma się dokonać scenariusz ze znanych mi wód, kiedy po okresie bumu jest plaga drobnego sandacza, to nie ma powodów do radości. Nie dosyć, że drobne to wyżarły większość ryb od szczupaków zaczynając. Z tego co czytałem w niektórych pismach sandacz nie nalezy do gatunków które potrafia spustoszyc zbiorniki i rzeki z innych jak to robi szczupak. Jednak na zdrowy rozum jezeli dominuje to cos jeśc musi wiec może i spustoszy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ja niektórych gazet nie czytałem ale obserwowałem powstawanie kilku zbiorników. Ekspansja szczupaków była krótka. Szybko ilość przechodziła w jakość. Działo się to przy udziale mięsiarzy. Teraz będę miał okazję się przekonać czy bez udziału ludzi szczupaki same się zredukują. Myślę, że tak. A co do sandaczy to ich wpuszczenie do dwóch wód doskonale mi znanych wywróciło wszystko do góry nogami. Im mniejsza woda tym większym problemem mogą być sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Pytanie brzmi ile sandaczy pozostaje po odłowach. Jak ma się dokonać scenariusz ze znanych mi wód, kiedy po okresie bumu jest plaga drobnego sandacza, to nie ma powodów do radości. Nie dosyć, że drobne to wyżarły większość ryb od szczupaków zaczynając. Z tego co czytałem w niektórych pismach sandacz nie nalezy do gatunków które potrafia spustoszyc zbiorniki i rzeki z innych jak to robi szczupak. Jednak na zdrowy rozum jezeli dominuje to cos jeśc musi wiec może i spustoszy?! Czytam i własnym oczom nie wierzę Może jeszcze ktoś powie, że sandacz karłowacieje? Albo że jest chwastem?? jak jazgarz, miętus, okoń, szczupak, sum, wzdręka, lipień i inne ryby które żywią się ikrą i rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi