antilag Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 szukam duzego podbieraka z gumowa siatka , taka co nie kaleczy ryb i kotwice sie w nia nie placzą . Widział ktś gdzieś taie cudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 szukam duzego podbieraka z gumowa siatka , taka co nie kaleczy ryb i kotwice sie w nia nie placzą . Widział ktś gdzieś taie cudo ?W dziale C&R jest na samej górze cały wątek na ten temat.Warto poczytać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 ok zerkne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Witam, W Centrum Wedkarstwa masz Cormorany za ok 180 zl, wielkie, gumowe Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Witam, W Centrum Wedkarstwa masz Cormorany za ok 180 zl, wielkie, gumowe BujoDokładnie,teraz też mi się przypomniało,cormoran seria K-don.Duże,gumowane siatki,różne rozmiary.Na forum także czytałem pozytywne opinie o nich. Edytowane 24 Września 2014 przez drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik7 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 na allegro te same cormorany w promocji są po 79zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Niecała stówka z wysyłką. Ten drugi jest większy . Ja mam ten mniejszy ale i tak jest ogromny. http://allegro.pl/ogromny-podbierak-cormoran-k-don-245cm-wyprzedaz-i4576292127.htmlhttp://allegro.pl/ogromny-podbierak-k-don-cormoran-210cm-wyprzedaz-i4630665187.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 nie do konca mi o to chodzi , siatka ma byc taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 ja polecam jaxona cos podobnego jak na foto tylko obrecz alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Poszukaj podbieraków ghost cena ok 120-130 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 np 6235 CORMORAN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Jak ma być tanio i dobrze to jaxon. Cena 50 zł, mocne zapięcie.nie jest ogromny ale szczupak 110cm się zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 czy jakis link dało by rade ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 tu zaglądałeś? http://jerkbait.pl/topic/610-wysokiej-klasy-podbierak/page-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Duży... ale jak duży? W typie muchowym ostatnio oglądałem i kupiłem taki:http://www.ego-fishing.pl/pl/oferta/podbieraki_muchowe/4 razy tańszy niż podobny Orvis. Za 120 pln trudno cokolwiek z silikonową siatką. Jeśli ma być większy to @Tomy sprzedawał na giełdzie ostatnio parę sztuk. Mi jakoś zabrakło refleksu i rozumu :-) ;-) żeby w łatwy sposób nabyć więc na łódce dalej będę męczył się z tym co mam. Podpytaj jaki to był model i producent może łatwiej będzie namierzyć. Jak podzielisz się wiedzą to tylko z pożytkiem dla innych szukających. Pozdrowienia. tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 ja także mam podbierak jaxona i jestem zadowolony,siatka jest głęboka,gumowana najważniejsze że nie przesiąka zapachem ryb,woże ją w aucie i nic nie czuc,a kosztowała mnie ok 40zł,polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 szukam wiekszego z taka siatka jak ghost . Zaraz zerkne na te co Tomy sprzedawał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Niecała stówka z wysyłką. Ten drugi jest większy . Ja mam ten mniejszy ale i tak jest ogromny. http://allegro.pl/ogromny-podbierak-cormoran-k-don-245cm-wyprzedaz-i4576292127.htmlhttp://allegro.pl/ogromny-podbierak-k-don-cormoran-210cm-wyprzedaz-i4630665187.htmlZakupiłem ten mniejszy i jestem zadowolony.Dobra jakość wykonania i cena rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Mnie spotkała nieprzyjemna niespodzianka. Wstając z ziemi w nocy nieszczęśliwie położyłem dłoń na rączce leżącego podbieraka i trach... Zwraca uwagę szczególnie nierównomierna grubość ścianek. Dobrze, że nie stało się to pod rybą ale delikatnie mówiąc Savage Gear się nie popisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Jakie zamówienie od zamawiającego (czytaj za jakie pieniądze) taka i realizacja czyli końcowy produkt ... Może nowy dostaniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Nieeee, grubo ponad dwa lata mi służył. Już po gwarancji. Płaciłem za niego wtedy stówkę więc chyba nie mało jak na tamte czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Wklej kawałek drewna albo rurki plastikowej i będzie hulać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi