bobesku Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) WitamSkończył mi się zapas drzewa.Kolega z forum co miał już nie ma i to jasne ,że nie sprzedaje ....miałem jednego z allegro to się nie odzywa...Od kogo ,gdzie, jak, za ile...?Muszą być listewki na wymiary..nie musi być co do milimetra,ale rozsądne wymiary do wobków 3-7cm Gdzie teraz kupić dobrą lipke???? Niby temat do działu "kupię",ale tu się więcej dowiem niż tam.... Potem by można temat wykasować... dziękipozdrowasy Kuba Edytowane 24 Września 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Chyba mieliśmy tego samego dostawcę z allegro, również do mnie nie odpisuje. Po pierwszym jadę do tartaku dostałem cynk że mieli deski calówki. Zobaczymy. Jeśli nic z tego to jestem w czarnej duuupce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Nie wiem jak długo Wam nie odpisuje, ale kiedyś mi mówił, że jak uderza do pracowni poza domem, to nie ma dostępu do netu i może to trwać nawet dosyć długo? A dzwoniliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Ja nie mam niestety kom. do niego. Jak możesz podeślij na priv.ps. napisałem do niego ponad 1,5tyg. ale może faktycznie jest w pracowni. Edytowane 24 Września 2014 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 No ja też nie mam..."@Alien" jak zadzwonisz i się czegoś dowiesz to napisz tutaj.... Mi kiedyś po tygodniu odpisał,teraz czekam już z 5 dni i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Masz pw Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ja max czekałem 3 tyg chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Na allegro bsnizpol chyba ma listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 1. nie polecam2. drogo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ja jakiś czas temu kupiłem deskę ok 200cm na 5cm w tartaku sezonowaną za 70zł ale musiałem samemu powycinać listewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Coś w tym jest z brakiem lipy - ja kupiłem ostatnie 5 listewek z Predator Fishing i mówili że też czekają na dostawę i nie wiadomo kiedy będzie. Musze popytać teścia stolarza gdzie by kupić dobry materiał. W razie co to suszarnia i maszyny do obróbki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwieczorynka Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Hehe ja też u niego kupiłem, to co mi przysłał to nie lipa tylko olcha albo brzoza, nie żadna lipa, koło lipy to nie leżało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwieczorynka Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) 1. nie polecam2. drogoHehe ja też u niego kupiłem, to co mi przysłał to nie lipa tylko olcha albo brzoza, nie żadna lipa, koło lipy to nie leżało. Na allegro bsnizpol chyba ma listwyHehe ja też u niego kupiłem, to co mi przysłał to nie lipa tylko olcha albo brzoza, nie żadna lipa, koło lipy to nie leżało. Twarde "toto" i ciężkie. Nadaje się na jerki, tylko ja jerków nie robię. Wszsytkie wobki mniejszych gabarytów wychodzą tonące. Sam teraz będę kombinował lipę, najpierw muszę pozyskać materiał, okorować wysuszyć a potem do znajomego kolegi który ma ojca stolarza, będę to strugał i ciął na listewki na grubościówce. Edytowane 24 Września 2014 przez djwieczorynka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Hehe ja też u niego kupiłem, to co mi przysłał to nie lipa tylko olcha albo brzoza, nie żadna lipa, koło lipy to nie leżało. Hehe ja też u niego kupiłem, to co mi przysłał to nie lipa tylko olcha albo brzoza, nie żadna lipa, koło lipy to nie leżało. Twarde "toto" i ciężkie. Nadaje się na jerki, tylko ja jerków nie robię. Wszsytkie wobki mniejszych gabarytów wychodzą tonące. Sam teraz będę kombinował lipę, najpierw muszę pozyskać materiał, okorować wysuszyć a potem do znajomego kolegi który ma ojca stolarza, będę to strugał i ciął na listewki na grubościówce.Nie Wiem, nie brałem...kupowałem u niego oczy to widziałem, że ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ja miałem chyba ze dwa, trzy przekręty z tym użytkownikiem. Długo i mozolnie itp. ale omijam szerokim łukiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Mam jeszcze trochę listew ,najbardziej potrzebującym mogę podesłać.Mam też u siebie na miejscu dostęp do różnego drewna ale nie wiem jeszcze jak tam u nich z precyzyjnym cieciem ,jak będzie ok to napiszę w następnym tygodniu i zainteresowanym po prostu dam telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Widzę, że nie tylko ja mam problem z dostępem do lipy. W predatorze faktycznie jeden rozmiar tylko został...:-) Gdybyście mieli jakieś namiary dajcie znać:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Hand made w końcu więc chyba będzie trzeba pozyskiwać i ciąć we własnym zakresie Edytowane 27 Września 2014 przez Pawelek55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 http://www.bocianmix.pl/36,207,sklep,modele.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 http://www.bocianmix.pl/36,207,sklep,modele.html Pali się!Wszyscy "biegają", "krzyczą". Pytają jeden drugiego: co robić? Nagle pojawia się "ktoś" i "gasi pożar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 jakby kogoś interesowało to znalazłem takową ofertę: http://allegro.pl/listewki-lipowe-lipa-na-woblery-od-1zl-za-metr-i4686020593.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 jakby kogoś interesowało to znalazłem takową ofertę: http://allegro.pl/listewki-lipowe-lipa-na-woblery-od-1zl-za-metr-i4686020593.html Solidny człowiek, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Na allegro bsnizpol chyba ma listwy Szkoda, że Was nie posłuchałem i kupiłem u gościa co nie co ...zero kontaktu, czekam już tydzień i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Solidny człowiek, polecamRównież polecam, brałem kilka razy lipę od niego i było całkiem ok. Trochi twarda ale spokojnie można strugać bez większego wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Widzę, że lipa z lipą na rynku Mam nadzieję, że mi m3 starczy na zimę Zimą coś wykombinuję lipy w nadleśnictwie tak 3-4 m3 (średnica nie grubsza jak 35cm) jak się uda dogadać z suszarnią to będę miał trochę tego materiału jeżeli będą chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi