grayo Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Macie może jakieś namiary na lipe (listewki 1,5/1cm i 2/1cm) bo wyżej wymianiony sprzedawca zakończył aukcję Edytowane 23 Października 2014 przez grayo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Solidny człowiek, polecamCzłowiek może i solidny, ale ta lipa powinna się nazywać "drzewo żelazne" na trzonki do siekier się nadaje Ja tam wolę od tego bsnizpol.. lipa mięciutka i w różnych rozmiarach. Nie mam żadnych pił, szlifierek itp.. a sami pewnie wiecie jakie to przyjemne, kiedy trzeba twardą lipę strugać nożykiem i ręcznie szlifować kawałkiem papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Tak BsNizpol jest ok.Jedynie czasem wymaga męskiej rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Człowiek może i solidny, ale ta lipa powinna się nazywać "drzewo żelazne" na trzonki do siekier się nadaje Czasem ma twardą, czasem zdarzy się spróchniała gdzieniegdzie.Brałem kilka razy i raz się rozczarowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Macie może jakieś namiary na lipe (listewki 1,5/1cm i 2/1cm) bo wyżej wymianiony sprzedawca zakończył aukcję Napisz do Niego. Tnie na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Człowiek może i solidny, ale ta lipa powinna się nazywać "drzewo żelazne" na trzonki do siekier się nadaje Ja tam wolę od tego bsnizpol.. lipa mięciutka i w różnych rozmiarach. Nie mam żadnych pił, szlifierek itp.. a sami pewnie wiecie jakie to przyjemne, kiedy trzeba twardą lipę strugać nożykiem i ręcznie szlifować kawałkiem papieru. No to ja mam szczęście - właśnie odebrałem paczuszkę i pierwszego wobka strugam bez żadnych problemów...fakt balsa to to nie jest ale w twardości niczym nie odbiega od tej lipy, którą kupowałem w predatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 ja też brałem od ww. marcindx2006, nawet przywiózł mi osobiście do domu... polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Co tu duzo szukać . Forumowy kolega mi106 sprzedaje na giełdzie świetną lipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Co tu duzo szukać . Forumowy kolega mi106 sprzedaje na giełdzie świetną lipę.To prawda, polecam i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Również brałem ostatnio od mi106, polecam, dobrze się struga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Również zamówiłem sobie o kolegi kilka metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi