darek1 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 A może chłop wielki i w jego ręku 8' to jak u średniaka 6'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Nie za długi ten kijek pod jerki?Jeśli się bardzo wysoko stoi na łodzi to pewnie jest oki.Są różne łodzie Poszukuje kijka pod Jerki Długość max 240 , CW max 150 g . Jaką kasę chcesz wydać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Dość wysoka pozycja na łodzi i chłop jak dąb to może faktycznie potrzebuje kija z osiem stóp, żeby dobrze poprowadzić jerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Dziś na łodziach modne są podesty więc kolega potrzebuje trochę dłuższy kijek .Tak na poważnie do tematu kolegi oglądając filmy szczególnie ze Skandynawii tam używaj długich wędek .Rękojeść ma wystawać z pod pachy....Każdy ma swoje upodobania.https://www.youtube.com/watch?v=WnpwYR_QTm8&list=PLnDj4GODT_Qpls5LV4h-i20tQ7am0JXev Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez woblerek48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 M1 Swimbait 8' i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Powodzenia PS. Mówisz... jerkowanie kijem 240cm, klockami do 150g, hmmm, ja też życzę powodzenia... Nie za długi ten kijek pod jerki? Żeby nie powiedzieć wszyscy ale większość Skandynawów tak łowi ,taki kij ma swoje plusy i minusy.Sam sobie zamówiłem kij 228cm i jest świetny.Jest wygodny,nie męczy, zasięg itd.Nie wszystko da się nim poprowadzić,choć z mojego arsenału "prawie wszystko".Mam kruciaki 1,9 i 2,0m ale przy tygodniowych wypadach długas jest niezastąpiony. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi