meme174 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Kija nie znam wiec nie doradze jak nie jest xfastem to powinien sie nadac, jak kazdy Edytowane 28 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nie mówię o naciąganiu tylko o opinie o proponowanym przez Ciebie kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) A jak bym pozostał przy gumach 10-13cm +10-15g oraz dużych obrotówkach to ktoś poleci jakiś kijek?? Edytowane 28 Września 2014 przez Kaskader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Fenwick naprawiany ? Czy wymieniany ? Jedyny do tej pory przeze mnie reklamowany AETOS miał naprawianą rękojeść. To ABU ma generalnie jedną przepotężną wadę. W miejscu gdzie zazwyczaj ludzie trzymają kciuk jest metalowy gwint na pokrętło od dokręcania kołowrotka. Po 5 min trzymania tego nad wodą jest to bardzo, ale to bardzo irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Jedyny do tej pory przeze mnie reklamowany AETOS miał naprawianą rękojeść. To ABU ma generalnie jedną przepotężną wadę. W miejscu gdzie zazwyczaj ludzie trzymają kciuk jest metalowy gwint na pokrętło od dokręcania kołowrotka. Po 5 min trzymania tego nad wodą jest to bardzo, ale to bardzo irytujące. I jak wyszło - ja słyszałem o 1 fenwicku co był naprawiany - za dobrze to nie wyszło - nawet gdzieś tu na forum było napisane - albo na m.pl W 98 % jak coś było nie tak szybko wymieniali - za co im chwała - tylko teraz tu pytanie rodzi się same - gdy już fenwick zadomowi się na poważnie - co by już tego nie zrobił - czy będą mieli serwis - swój serwis - na miejscu czy korzystać z innego zaprzyjaźnionego ? Co by nie było miałem pare fenwicków i bardzo dobrze jest wspominam - jak za taka kasę naprawdę świetne kije. Może zakończmy temat - albo przejdzmy na pw aby nie zasmiecać wątku Co do abu - to nie pomysleli - w veritasie w spinie tam gdzie trzymam kciuk jest zaczep do przynet.... Edytowane 29 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Szukam kija do połowu szczupaka na wahadłówki typu Polsping w rozmiarach 2-3. Woda do 1,5m, połów z brzegu, używam plecionki 0,19. W tej chwili mam Diaflexa 8-24g, 2,7m super fast. Kij ładnie pracuje pod rybą, ale pomimo swojej akcji wydaje się dość mocno uginać przy prowadzeniu przynęt. Poza tym jest dość ciężki, z kołowrotkiem TP 4000 ciąży dość mocno na szczytówkę, co nie jest zbyt komfortowe podczas dłuższych połów. Czy ktoś bardziej doświadczony w temacie wędzisk mógłby doradzić coś bardziej sensownego w podobnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi