wiktos Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Użytkuje ktoś z was wędkę Cormoran black star? Ponieważ przymierzam się do jej kupna ale mam drobne obawy długość 270 wyrzut 20g kusząca waga 140g. Czy nie za lekka a przez to za słaba będzie? Słyszałem o jakiś wędziskach o bardzo cienkich ściankach. Z drugiej strony firmę Cormoran wykupiła Daiwa i wędziska nowe są na ich konstrukcjach. Proszę o wasze opinie. Z góry dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 mam nowego cormorana black bull s do 70 gram, kupilem jako proteza z zamiarem polowu na gume ... no coz, starszny scheiss, kolowrotek prawie wyaltowywuje a i korek fore gripa sie na drugich rybach poluzowal, do tego nie najlepiej uzbrojony (po co te low ridery?) ... ja sprzetu tej firmy nie zamierzam wiecej kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 kolowrotek prawie wyaltowywuje Pewnie chodziło Ci o to, że się kiepsko trzyma i wypada Widziałem kilka nowych Cormoranów i nie zachwyciły mnie. W porównaniu do tych starych, legendarnych (posiadam jeden stary egzemplarz w domu, do przekazania dla piranii74) to straszna kiszka. Też bym chyba wędki nowego Cormorana nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Nowych kijów w ręce nie miałem, ale te stare egzemplarze były swego czasu w ścisłej czołówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi