Andrzej Stanek Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Cześć Szukam forumowicza informatyka do pomocy przy serwisowaniu mojej strony: andrzejstanek.pl. Dotychczasowa osoba zajmująca się tym tematem odparowała, brak kontaktu... Mieszkam na Śląsku - Świętochłowice. Liczę na kogoś miejscowego - centrum aglomeracji. Zdecydowanie kontakt bezpośredni. W razie chęci pomocy, zainteresowania tematem proszę info na priv lub: agencjafolder@wp.pl tel. 601454782 Pozdrawiam Andrzej Stanek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Andrzej wal jak w dym do kolegi @Maciek_7 polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 No to wysłałem... Dzięki Karol.Nie wiem skąd Kolega Maciek jest (rejon Polski), sprawa wymaga obczajenia w cztery oczy i to przez dekielek kufelka.Czekam na pomyślne wieści... A tak przy okazji KAROL - dałeś ciała z Pucharem G. Pomału też mi zaczyna mi się odechciewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 No to Andrzej kufel musi być gruby tz denko grubsze bo Maciek jest z północno-wschodniej Polski Z Pucharem jest taki problem że mam w bardzo ciężkim stanie ojca i musze być cały czas w domu - choroba nie wybiera w ubiegłym roku ja a teraz znów co innego, taki live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 No to przykra sprawa, dacie radę, trzeba powalczyć! Serdecznie Pozdrawiam Andrzej PSZ Maćkiem nawiązałem kontakt, Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Maciek!!!!.Ogarnia chłopak pięknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Podczas instalacji systemu windows z pendrive musiałem zmienić partycje mbr na gpt i niechcący zmieniłem partycję również na pendrive.Na pendrive miałem zdjęcia i instalkę windows i wszystko znikło.Czy straciłem zdjęcia z pendrive? czy mogę to jakoś odkręcić?Najgorsze jest to że to nie był mój pendrivePomocy!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Daj kumatemu serwisantowi i Testdiskiem odzyska w kilkanaście sekund.A sam nic nie grzeb bo tylko pogorszysz sprawę że i Testdisk nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Mówisz poważnie że da się coś jeszcze odzyskać Problem w tym że po włożeniu do komputera pendriv wykrywa go ale pokazuje jakieś gwiazdkę przy pendrivie : pojemność 0 wolne miejsce 0 Nie mogę w niego wejść i nic nie mogę zapisaćMyślisz że jeszcze da się z nim coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Na bank- Fachowiec wszystko odzyska.W sumie to testdisk sam wszystko robi jednak nie z automatu, trzeba wiedzieć co pokazuje na ekranie.Tylko jak pisałem wyżej: jak nie jesteś w temacie to nic nie mieszaj więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Dzięki Mam nadzieję że się uda, tylko muszę znaleźć jakiegoś fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Dane cały czas są, usuwane są tylko informacje o ich obecności. Dopóki nic nie nadpiszesz, to są do odzyskania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi