Skocz do zawartości

INFORMATYK SERWISANT POSZUKIWANY

Andrzej Stanek

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Szukam forumowicza informatyka do pomocy przy serwisowaniu mojej strony: andrzejstanek.pl. Dotychczasowa osoba zajmująca się tym tematem odparowała, brak kontaktu... Mieszkam na Śląsku - Świętochłowice. Liczę na kogoś miejscowego - centrum aglomeracji. Zdecydowanie kontakt bezpośredni. W razie chęci pomocy, zainteresowania tematem proszę info na priv lub: agencjafolder@wp.pl  tel. 601454782

Pozdrawiam

Andrzej Stanek

• Like 1

No to wysłałem... Dzięki Karol.

Nie wiem skąd Kolega Maciek jest (rejon Polski), sprawa wymaga obczajenia w cztery oczy i to przez dekielek kufelka.

Czekam na pomyślne wieści...

A tak przy okazji KAROL - dałeś ciała z Pucharem G.  :huh:  ;)

Pomału też mi zaczyna mi się odechciewać.

No to Andrzej kufel musi być gruby  :P tz denko grubsze bo Maciek jest z północno-wschodniej Polski  :lol:  :lol:  :lol:

Z Pucharem jest taki problem że mam w bardzo ciężkim stanie ojca i musze być cały czas w domu  :( - choroba nie wybiera  ;) w ubiegłym roku ja a teraz znów co innego, taki live :unsure:  :unsure:  :unsure:

• 2 lata później...

Podczas instalacji systemu windows z pendrive musiałem zmienić partycje mbr na gpt i niechcący zmieniłem partycję również na pendrive.

Na pendrive miałem zdjęcia i instalkę windows i wszystko znikło.

Czy straciłem zdjęcia z pendrive? czy mogę to jakoś odkręcić?

Najgorsze jest to że to nie był mój pendrive

Pomocy!!!!!!!!!!!

Mówisz poważnie że da się coś jeszcze odzyskać

Problem w tym że  po włożeniu do komputera pendriv wykrywa go ale pokazuje jakieś gwiazdkę przy pendrivie : pojemność 0 wolne miejsce 0 

Nie mogę w niego wejść i nic nie mogę zapisać

Myślisz że jeszcze da się z nim coś zrobić?