Skocz do zawartości

Sprawdzanie sprawności drogówki

anpart

Rekomendowane odpowiedzi

Mi zabrali jakieś 17 lat temu jak na Wigry 3 wiozłem kumpla na stojąco na bagażniku przez osiedle... na mecz trzeba było się jakoś dostać a nie każdy miał wtedy rower :D

Teraz rowery mają wszyscy a mało kto ich używa ... chyba ze na ps3 :(

Edytowane przez Tomasz eS

Przyznam, że nie sledzę tematu. Czy wyjsaniło się w końcu kto to jest? Ma w koncu jakies plecy, czy nie? 

lepiej nie śledź tematu , po co się wk....ać na nasze sądownictwo  :angry: 

na tym filmiku z onetu , już powinien był gryźć glebę po wyciągnięciu z auta , a nie grzeczna rozmowa policjantów z nim

lepiej nie śledź tematu , po co się wk....ać na nasze sądownictwo  :angry:

na tym filmiku z onetu , już powinien był gryźć glebę po wyciągnięciu z auta , a nie grzeczna rozmowa policjantów z nim

Wiele można naszemu sądownictwu zarzucić, ale na pewno nie pobłażanie w takich sprawach.

Co do policji co innego, ale to nie USA i nie mają takich praw jak texas ranger :D

Ciekawy wątek......

Dziś w godzinach około południowych ,jadąc w okolicach poznańskiej Malty miałem nie odparte wrażenie że ....Policjanci bardziej pilnują przypadkowych ludzi (spacerowicze/kierowcy) niż motocyklistów którzy jakąś imprę tam mieli....W biały dzień,w samo południe,setki świadków.......a kolesie sobie robią co chcą na oczach kilku patroli policji.......tak trzymać jednym słowem.

Przemo-dziś nikogo stróże prawa ścigać nie musieli,po wszelkich wykroczeniach kierowcy jednośladów wjeżdżali na parking gdzie stali ich koledzy,przechodnie i kilku policjantów "czujnie pilnujących porządku"hahaha

Edytowane przez tofik

W Oslo przed dworcem kolejowym głównym  jest fontanna. Swojego czasu ulubione miejsce ćpunów i dilerów.

Wychodziło sie wyjściem z dworca centralnie na to miejsce. ( miałem sam wiele razy skałdane oferty zakupu )

Wielokrotnie widziałem tam sytuacje typu że patrole ganiały człowieka ktory zaparkował rower pod sklepem( jest zakaz)  a nigdy nie reagowali na handel "towarem"

Czy publiczne używanie takich produktów

Tak że to nie tylko w Pl tak jest że policja nie reaguje

Edytowane przez MIGOTKA

W PL jest podobnie. Kupienie środków "nielegalnych" w dużym mieście jest proste. Zresztą.... akurat ściganie za posiadanie środków uzależniających to największa obłuda XX wieku. W sprzedaży na całym świecie dostępne są nikotyna- najbardziej uzależniający narkotyk oraz alkohol- najbardziej niszczący narkotyk ( i tak silniej uzależniający niż heroina). No i teraz z handlu jednymi korzyści czerpie państwo i to jest dobre, a z handlu innymi gangi i to jest złe. To jak się czują tacy policjanci? Co do jednego zgoda. Autorytet służb porządkowych sukcesywnie sprowadzany jest na dno.  

Edytowane przez Krzysiek_W

Ciekawy wątek......

Dziś w godzinach około południowych ,jadąc w okolicach poznańskiej Malty miałem nie odparte wrażenie że ....Policjanci bardziej pilnują przypadkowych ludzi (spacerowicze/kierowcy) niż motocyklistów którzy jakąś imprę tam mieli....W biały dzień,w samo południe,setki świadków.......a kolesie sobie robią co chcą na oczach kilku patroli policji.......tak trzymać jednym słowem.

https://www.youtube.com/watch?v=ZbpulwbeQ5I

;)

A to jak działa rosyjska drogowka :)

https://www.youtube.com/watch?v=Yvtdv-r4-mk

Edytowane przez Siemson

Bawienie się w podchody z Policją, prowokowanie ich, drwienie może i bywa zabawne (choć nie dla mnie)..... taka ciemna strona naszej wyczekanej i upragnionej wolności. Bo wiadomo, że powietrza nie spuszczą, wentylków nie zabiorą, a na glebę za byle co "obywatela", świadomego pełni swych praw, też nie rzucą......

Będzie nas to bawić do czasu gdy prawdziwe szumowiny (także "obywatele" świadomi swych praw) wypełzną na ulice, a my  będziemy oczekiwać na pulsujące niebieskie światełka z łbem na pułapie chodnika, po spotkaniu z "obywatelami", których przestaną bawić bączki kręcone na ulicach i przejdą do bardziej ekstremalnych uciech.....

• Like 2