tpe Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Otwieram wątek W tym roku zaczęły brać o tydzień wcześniej niż w 2008. Dzisiaj trzy sztuki, pierwszy w pierwszym rzucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Otwieram wątek W tym roku zaczęły brać o tydzień wcześniej niż w 2008. Dzisiaj trzy sztuki, pierwszy w pierwszym rzucie Spełnia regulaminowe normy? Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Otwieram wątek W tym roku zaczęły brać o tydzień wcześniej niż w 2008. Dzisiaj trzy sztuki, pierwszy w pierwszym rzucie Spełnia regulaminowe normy? Gratki Jeden punkt regulaminu na pewno spełnił - wrócił do Atlantyku W końcu przetestowałem nowy sprzęt na bassy z plaży: Major Craft Rod » CROSTAGE Seabass » i Certate 3000. Piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poplawok Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Otwieram wątek W tym roku zaczęły brać o tydzień wcześniej niż w 2008. Dzisiaj trzy sztuki, pierwszy w pierwszym rzucie Bravo Tomek za otwarcie watku, czulem ze cos wisi w powietrzu U nas na istkoscie jeszcze cisza, popadalo kilka malych basikow, ale na lormsa, czyli gruntowo-na spiner woda ciagle za metna, ale ciagle mam nadzieje ze przed banem cos sie wyklaruje-gratulacje i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Gratulacje! Spalam się ze wstydu odnośnie Sea Bassów i DVD ale kiedyś zrealizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Tomku a juz myslalem ze poczekasz na mnie Gratulacje zostaw pare ladnych sztuk tez musze nowego kija wyprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poplawok Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nareszcie na East Coast tez sie zaczelo! Pare dni ciepla zrobily swoje. Dzienna sesja bez sukcesu, ale wieczorno-nocna juz lepiej. 6 bran-4 ryby wyjete, pewnie byloby lepiej ale czasu na dluzsze lowienie niestarczylo. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poplawok Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nocne 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Gratulacje!!! Ja niestety wieczorami pracuję...Za to w dzień biorą ostatnio ładne pollacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Po okresie ochronnym bassy biorą wyśmienicie. Ostatni tydzień to istna orgia. Nieważne, czy to wichura, czy flauta. High water, czy low water. Największy - 64 cm, ale nie chciał pozować do fotki. Ten ze zdjęcia miał tylko 55 cm, ale nieźle dał popalić. Najlepszy wynik ilościowy 11 bassów w 50 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Gratki Tomek jednak bede musial Cie odwiedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Kurczę...Gratulować to można by było, gdybym wyciągnął dziś tego bassiora, który w 10 s. wyciągnął mi kilkanaście metrów plecionki i rozgiął kotwiczkę Gamakatsu Nr 6. Czekam na Ciebie Krystian od kwietnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poplawok Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Dasz rade Tomek nastepnym razem. u mnie na EC tez bassowe szalenstwo. ale w dzien nie chca brac. za to w nocy... z sob na niedz wyholowalem 17ryb-w tym 7 pow 60cm- 4 najwieksze rowno po 67cm - 2 nastepne noce juz slabsze -1 i 3 ryby w tym znowu 67cm. podobnie jak ty stracilem 2 solidne ryby, jedna urwala plecionke i Rapale, a druga po tym jak obrala kurs na Anglie i 3 probach zatrzymania zostawila mnie z kocia morda i prosa kotwica. ale najgorsze jest to ze na skalach pojawili sie osobnicy znajomej narodowosci spod znaku plastikowej torby z logiem Lidla...reszte mozecie dopowiedziec sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchalp Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Coś na odświeżenie tematu bo przycichł. Z zeszłego tygodnia mój PB (jak na razie) 66cm . Było jeszcze z siedem takich po około 40. I tylko jeden z tej środy (ja jeden a kolega 6) . Szkoda będzie się zwijać w wrześniu na dobre do Polski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ładne, jestem ciekawy jak one walczą. Widziałem kilka holi na filmach ale ... chciałbym zabawić się?z nimi w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ładne, jestem ciekawy jak one walczą. Widziałem kilka holi na filmach ale ... chciałbym zabawić się?z nimi w rzeczywistości. Dwa tygodnie temu złowiłem 67 cm. Po zacięciu od razu zabrał pół szpuli plecionki, potem też nie było łatwo Po jego wypuszczeniu i wymianie kotwic (!!!) miałem następne branie, ale ten po kilku sekundach jazdy na hamulcu spadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchalp Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Dzisiejszy ranek. Jak powiadają, „kto rano wstaje?…..” Po dojściu na miejscówkę myślałem ze nic z tego nie będzie, bo zastałem takich trzech gości . Tak wiec na początku dwa małe koło 20cm. Później dwa powyżej 64, 67 a później to już normalnie masakra , bo w 6 rzutach miałem 6 ryb miedzy 35-45cm. Na koniec trafiłem jeszcze dwa koło 45cm. Ranek bardzo udany ( a tak mi się nie chciało wstać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchalp Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 kolejne dwa ( już ostanie z tej serji) Następny dopiero jak bedzie to nowy PB powyżej 70 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Coś cicho w temacie ... juz nie łowicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Coś tam łowimy, ale przestaliśmy się chwalić...Sam sobie możesz dopowiedzieć dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Kurcze i tam nasi dojechali ? A można gdzieś pooglądać w sieci wasze zdjęcia ? Może macie jakiś link z galerią (jak coś to na PM bym prosił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Coś tam łowimy, ale przestaliśmy się chwalić...Sam sobie możesz dopowiedzieć dlaczego... dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Jerzy bo rybe mozna wypuścić lub zjeść <_< a Ci co widzą ze są nienalerzą zawsze do tych co wypuszczają.chłopaki w Ire mi mówili jak ludzie ze wschodu całymi hordami potrafia szturmować na darmowe mięcho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Dlaczego? Ponieważ w tym roku na mojej plaży było, co wieczór prawie jak na zawodach spałwikowych. Chłopaki z Polski wyposażeni w woblery Tapsa dzielnie przerzedzali stado dinglowskich bassów (niektórzy w jedną stronę mieli do przebycia nawet ponad 60 km). Oczywiście w d....mieli zakaz zabierania więcej niż 2 ryb dziennie i mniejszych niż 40 cm. W foliowe reklamówki wędrowały nawet podhaczone niejadalne mullety. Daletego też na moją prośbę Remek usunął teksty o bassach ze strony głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 kurcze sorry nie wiedzialem! Chyba dosc dlugo tu siedze i powoli odzwyczajam sie.. U mnie niema nikogo z woblerami od tapsa wiec narazie niema problemu... pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi