Friko Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Dlaczego? Ponieważ w tym roku na mojej plaży było, co wieczór prawie jak na zawodach spałwikowych. Chłopaki z Polski wyposażeni w woblery Tapsa dzielnie przerzedzali stado dinglowskich bassów (niektórzy w jedną stronę mieli do przebycia nawet ponad 60 km). Oczywiście w d....mieli zakaz zabierania więcej niż 2 ryb dziennie i mniejszych niż 40 cm. W foliowe reklamówki wędrowały nawet podhaczone niejadalne mullety. Daletego też na moją prośbę Remek usunął teksty o bassach ze strony głównej. K...wa @tpe1, tak mi przykro i jak tu się dzielić doświadczeniami po czymś takim Ci wszyscy kolesie czytali Twoje artykuły tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Cóż zrobić...Na szczęście namierzyłem kilka innych miejscówek, gdzie bassiory biorą na przynęty powierzchniowe, a ich średnie rozmiary to 3-4 kg Jazda jak z Waszymi bluefishami Tylko plecionkę musiałem zmienic na 20 lbs <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Zaraza dotarla juz na polnocna czesc wyspy. Pamietam jak chyba 2 lata temu pisalem na forum, ze w Szkocji wcale nie jest jeszcze tak zle. Teraz do wyglada troszke inaczej. Juz w zeszlym sezonie docieraly do mnie informacje. Teraz zrobila sie po prostu wiocha. W zeszlym tygodniu czapneli 5 Litwinow, lapali szczupaki oczywiscie bez zezwolenia i na dodatek z lodzi, na jeziorze, gdzie wolno tylko z brzegu. Na uwagi innych wedkarzy nie reagowali, az ktos sie wk... i zadzwonil po policje. Wiecej na ryby juz nie pojada... Nietety wiekszosc przypadkow konczy sie lagodniej, co jest demoralizujace, bo gnoje wracaja nad wode i dalej napychaja lodowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Kurcze i tam nasi dojechali ? A można gdzieś pooglądać w sieci wasze zdjęcia ? Może macie jakiś link z galerią (jak coś to na PM bym prosił) Kilka fotek z lata pod tym linkiem: http://przewodnicywedkarscy.pl/?p=3148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Dzieki serdeczne. Ladne zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Otrzymałem właśnie od Tomaszka link do ciekawego newsa: http://wiadomosci.ekologia.pl/rosliny-i-zwierzeta/Nowy-gatun ek-w-Baltyku,11332.html Ciekawe kiedy bassy będą łowione w Bałtyku tak samo często jak trocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Dlaczego? DLAtego też na moją prośbę Remek usunął teksty o bassach ze strony głównej. Nie martw sie, przyjada ci od przewodnikow wedkarskich...juz sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi