mirkus Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Kilka dni temu pływaliśmy na Mietkowie za sandaczem , woda obdarzyła tylko nielicznych jakimś okoniem Wcześniej jeszcze byłem na Topoli tutaj woda była chojniejsza i obdarzyła szczpaczkiem 3.5kg i kolejnym który odpłynoł w głęboką dal z moim meppsem i stalką.A jak wielki apetyt na Wasze przynęty mają drapieżniki na Waszych ukochanych jeziorkach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Pewnie taki jak opisany w każdym z oddzielnych wątków dedykowanych poszczególnym gatunkom ryb lub łowiskom... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madaro Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Otmuchów iGłębinów nieśmiało zaczynają się budzić ,woda zaczyna się ochładzać delikatnie myślę że jesteśmy na dobrej drodze ale szału nie ma. Słyszałem że Mietków mocno zakwitł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Otmuchów iGłębinów nieśmiało zaczynają się budzić ,woda zaczyna się ochładzać delikatnie myślę że jesteśmy na dobrej drodze ale szału nie ma. Słyszałem że Mietków mocno zakwitł???Coś się ruszyło w ostatnim tygodniu na Głębinowie? Pływałem w zeszłą sobotę i delikatnie rzecz nazywając- klapa totalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Siemka mirkus powiedz szczupak na 1 czesci zbiornika czy na 2 ? zawsze na 1 czesci zbiornika woda jest chłodniejsza o 2-3 stopnie jak na drugiej. Widać na Topoli jeszcze coś pływa A na Nyskim proszę pod okiem wypożyczalni http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/103170/60/sieci_na_zbiorniku_nysa Edytowane 27 Września 2014 przez suhhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 najlepiej to się obudziły na Mietkowie jeden sandaczyk 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Siemka mirkus powiedz szczupak na 1 czesci zbiornika czy na 2 ? zawsze na 1 czesci zbiornika woda jest chłodniejsza o 2-3 stopnie jak na drugiej. Widać na Topoli jeszcze coś pływa A na Nyskim proszę pod okiem wypożyczalni http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/103170/60/sieci_na_zbiorniku_nysaAkurat do tej wypożyczalni spływają głównie tacy wędkarze co to niczemu co się rusza w wodzie nie przepuszczą, więc nic dziwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkus Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Brania miałem na drugiej za taśmociągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi