palibrzuch Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Dziś o 03:12:07 urodził się nasz pierwszy syn Na imię ma Jan i jest zdrowy. Łączny czas od przyjazdu do szpitala to 31h lecz kto by to teraz liczył A miałem dziś jeszcze na ryby jechać [emoji6] Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traperczłopa Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Gratuluje zdrowej rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 gratuluje! ważny moment w życiu taty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Gratuluję .Znam to wspaniałe uczucie. Mój Filip skończył 8 miesięcy i jest zdrowym,szczęśliwym dzieckiem.pozdrawiamy całą rodzinkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 GRATULACJE! Zakładaj mu konto na jerku Kiedyś może się przyda.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 No to teraz już tak często na ryby nie pojeździsz Gratulacje pierworodnego!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Gratulacje!Moja córa jak się urodziła to ja zemdlałem na porodówce,ale teraz kto by pamiętał o takich drobnostkach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Gratuluję. Wstaw fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Wprowadzaj go powoli do fachu, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Dziś o 03:12:07 urodził się nasz pierwszy syn Na imię ma Jan i jest zdrowy. Łączny czas od przyjazdu do szpitala to 31h lecz kto by to teraz liczył A miałem dziś jeszcze na ryby jechać [emoji6] Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu TapatalkaNiech Wam zdrowy rośnie, a o ryby się nie martw, teraz Ciebie czekają przygody, przy których adrenalina z holu nawet największej ryby to pikuś, ale i radości więcej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Super, gratuluję Rośnie nam nowy spiningista mi miesiąc temu urodziła się córeczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 @Przemofight To gratulację i dla mojego imiennika Tak gadacie... o tych dzieciach.. Może i ja coś pomyślę Ale co tam za rok dopiero ślub to pomyślimy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Gratulacje dla nowego forumowego Tatusia.Na wiosnę będziesz mógł już go zabrać na pierwsze rybki (mój miał niecałe 4 miesiące jak był pierwszy raz z nami na rybach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 puszek7 dziękuję i oczywiście polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Graty ! Na co wziął ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Dziekuje wszystkim za mile slowa i wstawiam zdjecie pociechyPierwszy raz wlasnie go uspalemNa co wzial? To chyba jego mama siatka mnie zlowila a on jest tego nastepstwem Pozdrawiam p.s. dzis pepkowe co by chory nie byl Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Gratulacje dla Was a szczególnie dla Dumnego Ojca !!!A maluszkowi życzymy dużooooo zdrówka , niech się chowa zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Moja ma już2 latka skonczone a teraz to zapomnij o rybach, będzie wylicznie czasu ty i dziecko albo ty i ryby ciezko to pogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Serdeczne graty, dużo zdrowia , maluchowi i jego mamie. Tobie zaś masę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ryby nie uciekną a dla dziciaka każdy twój dotyk w dzień czy w nocy ,rano czy wieczorem TATO powinien być. WIELKIE GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David72 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Gratulacje!Moja córa jak się urodziła to ja zemdlałem na porodówce,ale teraz kto by pamiętał o takich drobnostkach... C&R ? Sorry, nie mogłem się powstrzymać. Gratulacje dla ojca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Gratulacje! I pamiętaj - jak będzie się darł bez przerwy (kolki) to potrwa to "tylko" ok 100 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Pocieszyles mnie bardzo Wczoraj przynioslem pieluche aby nasza piesunia zapoznala sie z zapachem i powiem szczerze ze kilka minut wachala a pozniej sie polozyla i lezala obok. Moze juz wie ze teraz juz nie bedzie najwazniejsza Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi