zetika16 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Gratuluję ojcostwa !! PS. Psem się nie przejmuj .... moje obie córki wychował się mając za towarzysza zabaw beagla . Jak się starsza urodziła miał 7 miesięcy. Jedyny problem jaki był to to że smoczki zjadał jak mu młode rzucały i trzeba było nieraz w niedziele o 23 jechać i szukać po aptekach .... Edytowane 28 Września 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Gratki :-). A na kolki jest lek, który naprawdę działa. Gdyby rzeczywiście było kiepsko, napisz prv to ci podam nazwę. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Kolego Dano i tak wisze Ci przysluge z innego forum a Ty mi jeszcze porad udzielasz..... beagla moi rodzice mieli przez 8 lat na wsi. Chodzil gdzie chcial nigdy nie byl na lancuchu. Swoj rejon mial okolo 5km od domu. Zajmowalo mu to okolo 5dni aby wszedzie byc. Pewnego razu nie wrocil z wyprawy. Szukalismy go wszedzie lecz bez skutku..... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dziś o 03:12:07 urodził się nasz pierwszy syn Na imię ma Jan i jest zdrowy. Łączny czas od przyjazdu do szpitala to 31h lecz kto by to teraz liczył A miałem dziś jeszcze na ryby jechać [emoji6]Gratulację. A rybami się nie mart, za 2-3 lata pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Gratulacje. Zdrowe dziecko to najpiękniejszy dar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Pogratulować Moje dzieciątko w kwietniu się urodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Gratki :-). A na kolki jest lek, który naprawdę działa. Gdyby rzeczywiście było kiepsko, napisz prv to ci podam nazwę. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu TapatalkaZapewne to ten magiczny lek co jest w Polsce niedostępny więc ludzie go masowo sprowadzają z CZech i Niemiec, nie wiedząc nawet, że odpowiedniki polskie mają tę samą substancję aktywną z tym że magiczny ma jej większe stężenie - stąd i jego wspaniałę działanie Jeśli już naprawdę będzie to kolkowy chłopak to zamiast futrować go chemią proponowałbym masowanie brzucha - to napradę działa. Ok nie ma co gdybać. Jako ojciec prawie 3 letniego bąbla powiem tylko tyle, że pierwsze niewymuszone zdanie "kocham Cię tato" wypowiedziane z ust własnej pociechy to jedne z piękniejszych chwil w życiu faceta. Edytowane 28 Września 2014 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Ja powiem tak.Nie ma co dramatyzować. Z tym daje się żyć. co do kolek to nie ma co sie narazie tym przejmwac bo nie wiadomi czy będą.Mam dwóch synów i nie wiem co to kolki.Ważne by dziecko miało swój pokój i tam spało. A nie z matką. A argumenty typu bo blizej do dziecka w nocy to lenistwo.Spanie w oddzielnym pokoju daje szanse odpoczynku i dla dziecka i dla rodziców. Inaczej albo dziecko sie budzi bo cos usłyszało lub rodzic bo usłyszał przypadkowe stekniecie bobasa, i żadna ze stron nie pośpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi