popper Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=RBehm0aapgY#t=35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zdziwiony byłem kiedy pierwszy raz oglądałem te przelotki . A to ten słynny RG system .Zenaq ale, ceny również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Myślałem, że to nowinka .Tak, czy siak dla mnie to jakieś nienaturalne i na bank nie chciałbym mieć wędziska w takim zbrojeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Myślałem, że to nowinka .Tak, czy siak dla mnie to jakieś nienaturalne i na bank nie chciałbym mieć wędziska w takim zbrojeniu. I masz Waldku szczęście, że nie gustujesz w w tych kijach . Mialbys w przeciwnym razie wydatek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) I masz Waldku szczęście, że nie gustujesz w w tych kijach . Mialbys w przeciwnym razie wydatek .Bo ja wiem. Jak by mu jakiś, na takim blanku, fajny spacing z Fuji machnąć ........ Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nie "dokopałem" się kto te blanki produkuje ale, wyglądają na solidne . W rękach naszego rodzimego Rod buildingu... byłby pożytek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Prawdziwą i polską rewolucją uzbrojenia będzie system "delta" ale jeszcze musimy na to poczekać i nie pytajcie mnie bo nie puszczę pary z gęby aż Twórca dokończy dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Trójkątne przelotki a'la delta już zdaje się Berkley produczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Stawiam na Zbyszka Kawalca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Stawiam na Zbyszka Kawalca Pewnie wiekszosc na forum by postawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 To jest ciekawe jak pewne rzeczy do siebie nie pasują. Zbyszek mógłby być nestorem polskiego robduilidngu a tymczasem jest jednym z jego największych innowatorów, podczas gdy młodzi ludzie wchodzący w rbo często prezentują kostyczne, konserwatywne poglądy Jakiś czas temu widziałem w pracowni u Zbyszka prototyp carbonowego uchywtu do wędki którego nie powstydziłaby się ani Daiwa ani Shimano, gdzie jeszcze w Polsce takie rzeczy można zobaczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Jakiś czas temu widziałem w pracowni u Zbyszka prototyp carbonowego uchywtu do wędki którego nie powstydziłaby się ani Daiwa ani Shimano....i do tego ten uchwyt jeszcze jest rezonansowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 To jest ciekawe jak pewne rzeczy do siebie nie pasują. Zbyszek mógłby być nestorem polskiego robduilidngu a tymczasem jest jednym z jego największych innowatorów, podczas gdy młodzi ludzie wchodzący w rbo często prezentują kostyczne, konserwatywne poglądy Liczymy na Ciebie Friko, ze wreszcie cos zaprezentujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Hmmmmmmm,fajne to wszystko pewnie,ale jakoś tak mam że w temacie wędek/zbrojenia zatrzymałem sie na jakimś takim, może "staroświeckim" poziomie. Nie zauważam różnic ,w sensie użytkowym,w wadze wędki ,długości rzutu,czy czuciu pracy przynęty/brania. Nie wiem,mimo iż przecież mam na bieżąco kontakt z nowościami,to jakoś wystarcza mi zwykły uchwyt,zwykłe "alconity",i dobry blank prawidłowo ubrany.Wynika to chyba z tego że chodzę na ryby ,a nie do laboratorium 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wynika to chyba z tego że chodzę na ryby ,a nie do laboratorium I cale sedno 'problemu' hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) To proste jak Delta... obserwujac kierunek w jakim rozwija sie uklad i ksztalt przelotek... pierwsza wejsciowa bedzie scietym lejkiem o wewnettznej powierzchni tak gladkiej ze wprowadzi linke w 6L do tunelu mikro przelotek po szczyt... Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zbyszek mógłby być nestorem polskiego robduilidngu a tymczasem jest jednym z jego największych innowatorów, podczas gdy młodzi ludzie wchodzący w rbo często prezentują kostyczne, konserwatywne poglądy Doświadczenie i wiek zarazem dają dystans do aktualnie panujących trendów uznawanych przez wschodzące "gwiazdy" rbo jako jedynie słuszne,- stąd zażarte dyskusje i obrażanie się wzajemne i milczenie po drugiej stronie..."Gwiazdy" poszukują jedynie słusznej idei z dużą dozą bezkrytyczności i lansu na ulubione "systemy" a tacy jak Zbyszek zadają sobie trud długodystansowego poszukiwania nie jednej jedynej słusznej idei tylko pewnego rozwiązania optymalnego w jakichś konkretnych warunkach i to są kamienie milowe w rozwoju rbo z których składa się ta cała mozaika...Mówiąc bardziej wprost lepiej zostać władcą samego siebie niż władcą całego świata... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) ZenaQ w wersji cast miał kupować user Kuzyn. http://www.zenaq.com/rod_zenaq/rod_fantastic/bah_akam/bah_akam.html Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 obserwujac kierunek w jakim rozwija sie uklad i ksztalt przelotek... pierwsza wejsciowa bedzie scietym lejkiem o wewnettznej powierzchni tak gladkiej ze wprowadzi linke w 6L do tunelu mikro przelotek po szczyt... To też już robili. ten ZenaQ też był kiedyś próbowany w wersji na przerobionych przelotkach dostępnych. A nie wiem czy przypadkiem Kigan też nie rzeźbił czegoś takiego. Carbonowy uchwyt zdaje się robił Nories? Czekam na coś innowacyjnego. Zaraz wyjdę na sceptyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 To jest ciekawe jak pewne rzeczy do siebie nie pasują. Zbyszek mógłby być nestorem polskiego robduilidngu a tymczasem jest jednym z jego największych innowatorów, podczas gdy młodzi ludzie wchodzący w rbo często prezentują kostyczne, konserwatywne poglądy Według mnie pasują , bo na początek trzeba mieć doświadczenie takie jak Zbyszek i pasję która z czasem nie zasypia , później tylko nie popłynąć wkierunku komercji , i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Według mnie pasują , bo na początek trzeba mieć doświadczenie takie jak Zbyszek i pasję która z czasem nie zasypia , później tylko nie popłynąć wkierunku komercji , i gotoweNajprostsze jest zawsze najtrudniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 ZenaQ w wersji cast miał kupować user Kuzyn. http://www.zenaq.com/rod_zenaq/rod_fantastic/bah_akam/bah_akam.htmlRobert z rzadka tu zagląda. Może coś skrobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Robert z rzadka tu zagląda. Może coś skrobnie A. szkoda!Super gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi