okonilowca Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Cześć, dzisiaj udało mi się złowić starą podrywkę... stelaż i siateczka... leżało to we wodzie co najmniej kilka lat. Po wrzuceniu tego na pokład z tej siatki wyszedł robal taki jak na zdjęciu: Wie ktoś co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Podobny do skorpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Larwa ważki.http://www.wazki.pl/budowa/slarwa.jpgAle która z tego wyjdzie ważka, to już szukaj sam. http://www.wazki.pl/budowa.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Entomologa trzeba Wygląda trochę, jak larwa ważki.@ Dagon szybki i czujny...Jak ważka Edytowane 27 Września 2014 przez Kamil Z. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 ... @ Dagon szybki i czujny...Jak ważka Stan nieWAŻKOści, pomaga w czujności. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 O, jak szybko sobie z tym poradziliście Dzięki za rozwiązanie mojej zagwozdki... już wyobrażałem sobie co za mutant z tego wyrośnie, ale okazało się, że to nic groźnego^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 ... już wyobrażałem sobie co za mutant z tego wyrośnie, ale okazało się, że to nic groźnego^^Jak to nic groźnego?Dla wędkarza są to bardzo groźne stworzenia!Weź no tylko zostaw pudełko z przynętami otwarte ... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ale cwaniak Zauważyłem ich wzmożone zainteresowanie do przedmiotów przypominających partnerki.. jak czasami łowię spławikiem to do spławikia podczas zarzucania też przylatują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ja miałem wielokrotnie ataki na malutkie smużaczki, gdy próbowałem namówić do współpracy wzdręgi, ale usprawiedliwiam je, owady w końcu lubią bzykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi