Krzysiex Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam, Chętnie wybiorę się gdzieś z lekkim spinningiem w Sobotę. Myślałem o Wkrze w okolicach Pomiechówka, ale jestem otwartyy na propozycje. Jeżeli ktoś ma chęć jechać to zapraszam na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiex Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Gdzie łowisz nad Biebrzą? Ja jeżdze na biebrze w okolice Mocarze, Szostaki, Burzyn, ale na szczupaka, także już powoli zacieram ręce:) Z moich informacji to Biebrza teraz ostro rozlana, bez łodki ani rusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero8 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi