piotrekOlc Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Witam wszystkich, Od wczesnej wiosny jestem nieszczęśliwym posiadaczem Fenwicka Aetosa A702MFS. Kijek ten nie leży mi w dłoni, jest aż za czuły i trochę za twardy.Dlatego też z początkiem zimy pójdzie pod młotek i trzeba będzie szukać czegoś nowego Po wiosennej wtopie chcę bardzo przemyśleć zakup. Już teraz mam ból głowy jaki kij byłby najlepszy.A taki powinien być:- długość od 7 do 8 ft.- koniecznie 2-skład- niewielka waga- nie tak czuły jak Aetos - szybka akcja, moc medium- przynęty w 90% gumy na główkach do 15 g Osobiście myślałem coś o St. Croix np. Tournament Walleye, ale ma c.w. do 11 g i to chyba za mało.Dziękuję za propozycję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Każdy z nas ma inne odczucia, czy preferencje.Mała szansa, że bez macania w rękach ktoś za Ciebie wybierze kij który będzie Ci odpowiadał w 100%.Każdy z nas przerobił dziesiątki wędek zanim znalazł to co mu odpowiada i na co mu się najlepiej łowi.Napiszę Ci że wędka "A" jest idealna (w moim odczuciu) i zapewniam Cię, że znajdzie się wielu takich dla których ta wędka będzie badziewiem i odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi