seiken Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Brawo dla Michała Kwiatkowskiego ten rok był niezwykle udany dla Polskiego kolarstwaa Kwiatek zwięczył te sukcesy jeszcze raz brawo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Oglądałem. Emocje były. Ale wyskoczył kilka km przed metą. Niesamowity odjazd.Każdemu polecam obejrzenie ostatnich 10 km. Edytowane 28 Września 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Trzeba mieć jaja żeby w takim momencie zaatakować i wytrzymać.Brawo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volpi Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 :clappinghands: :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Ale pojechał Super!!!!!Mamy kolejne mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Co za rok dla naszego kolarstwa! Super sprawa, wprawdzie nie jestem fanem tego typu kolarzy, ale wielka sprawa ten wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Miło się ogląda. Dzięki seiken. Po siatkarzach kolarz/kolarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Wieszałem już na nim psy za to, że często za dużo kalkuluje, ogląda się zamiast po prostu jechać. Wczoraj postawił wsystko na jedną kartę i wygrał. Mam nadzieję, że to początek pięknej kariery. Chciałbym go widzieć jako zwycięzcę wiosennych klasyków bo do tego ma Kwiato talent choć teraz jako mistrzowi świata nie będzie mu już nigdy łatwo urwać przeciwników - każdy będzie znał jego markę. Nie mniejsze gratulacje należą się całej drużynie bo to jak jechali to po prostu fenomen - zawże byli pochowani z tyłu a wczoraj zdominowali peleton. Mam też nadzieję, że w końcu przestaną go wystawiać jako lidera espołu na Tour de France bo to zupełnie bez sensu. Chciałbym aby ten i inne wyniki w tym roku przełożyły się na zainteresowanie sponsorów tym sportem i by w końcu powstała polska drużyna World Tour. Inwestowanie w kolarstwo będące sportem masowym ma sens. Edytowane 29 Września 2014 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Piękna sprawa!Ja akurat przebywałem turystycznie w Hiszpanii i zapomniałem, że trwały akurat MŚ...tego dnia wieczorem podłączam się do netu, patrzę i...nie wierzę...Mamy zawodowego Mistrza Świata!!!Rewelacja. Brawo Panie Michale! Szacun za te ostatnie kilometry i szacun dla całęj reprezentacji za pracę w peletonie! M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) http://joemonster.org/filmy/64130/Wygrana_Kwiatka_i_euforia_trenera Bardzo zaraźliwa radość trenera, pozytywny filmik. Warto zobaczyć Edytowane 7 Października 2014 przez pawelHERP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi