Skocz do zawartości

jaxon i jego serwis

adasio

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie dziś odebrałem swojego profixa jerka z naprawy,defektem był uchwyt kołowrotka który się odkleił(mogłem kręcić tym uchwytem dookoła wędki)inteligenci z Jaxona naprawili to poprzez przykręcenie wkrętem uchwytu kołowrotka do blanku ,oczywiście wędka trafiła spowrotem do serwisu a ja muszę czekać miesiąc na nowy dolnik,stwierdzam że muszą tam pracować superdebile skoro w tak profesjonalny sposób naprawiają wędki

...inteligenci z Jaxona naprawili to poprzez przykręcenie wkrętem uchwytu kołowrotka do blanku...

Na Twoim m-cu porobilbym zdjecia i opublikowal na wszystkich wiekszych portalach.

Nie ma co komentowac bo rece opadaja. I wzbiera poziom wk... bo to jest dowod jak jest traktowany rynek wedkarski i wedkarze.

Bazuja na tym, ze ludzie nie maja pieniedzy i kupia wszystko byle tanie..( w tym przypadku skorzystano z niewystepowania tego towaru na rynku)

Gumo

Nie dziwie sie, tez nie mialbym ochoty. Natomiast jezeli wedlug niego bylo wszystko o.k ze sposobem zalatwienia gwarancji to podalbym publicznie jego namiary.

Po czyms takim z pewnoscia zostalby na przyszlosc nauczony, ze robienie z klienta balona...nie kalkuluje sie... :D

W takiej sytuacji, jezeli kij rozlatuje sie a autoryzowany serwis usiluje w ten sposob, co opisales, zalatwic sprawe to osobiscie nie chcialbym juz zamiany na nowy (ktora narzuca sie sama bo dolnik jest zniszczony)tylko ZWROTU PIENIEDZY.

Mam prawo podejrzewac, ze sytuacja sie powtorzy...skoro takie metody kultywuje firma..

Gumo