okonilowca Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) werwerdaasd Edytowane 5 Października 2014 przez okonilowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 hmm mi sie udalo tylko "tulejke w dupce" na odwrot wsadzic nigdy innych problemow nie mialem (260 rozebralem chyba z 10 razy, 360 te kilka). tem gdzie oznaczyles pinion nie moze wejsc za gleboko bo go trzyma lozysko trzymajace pinion od zewnatrz??!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 czyli ta złota nagwintowana tuleja musi się opierać na tym trzpieniu? według mnie to ona właśnie kręcąc się ociera o ten trzpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 A nie podłożyłeś żadnej podkładki między "tuleję gwintowaną" a łozysko? Za głęboko siedzi i ociera. Zobaczę dziś jak to wygląda u mnie, ale to dopiero jak wrócę z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 była podkładka i podłożyłem ją, po zdjęciu rotora zostaje ten support, po zdjęciu tej czarnej osłony mocowanej na 2 śrubki jest łożysko-podkładka-takie łożysko w kształcie sześciokąta i kolejne łożysko stabilizujące ten złoty gwint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 http://screenshooter.net/7114423/erttmrq tak podkładka w którym miejscu powinna być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Najprędzej pod łożychem, od strony "trybika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 w dalszym ciągu złota ośka obciera o wystający z obudowy trzpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeK Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Może to pomożeSchemat Kołowrotka Penn Slammer 360.pdf Edytowane 2 Października 2014 przez DaMeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Widziałem ten schemat, nic to nie zmienia Patrząc na schemat:Element 8(srebrna zębatka) ociera o element 14 czyli śrubkę która mocuje wodzik do osi. Edytowane 2 Października 2014 przez okonilowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Podkładka pod łożyskiem innego wyjścia nie ma. Musiałbym zobaczyć co i jak dokładniej napisz na priv naprawiam kołowrotki ale w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Napisz co było i zostaw dla potomnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi