Kadet Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 No i elegancko. Wczoraj byłem ze swoim slammerem po korekcji nawoju.Porzucałem ze 20min. i nie zaliczył brody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pional2000 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Ja za poradą od Pana Leśniaka dołożyłem pod rotor 5 podkładeczek 0,1mm i jest znacznie lepiej, dołożę jeszce ze 2-3 i zejdę z grubością plecionki. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekF Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Też przerobiłem slammera i rzeczywiście, jest widoczny efekt. Ciekawe jak się sprawdzi w maju, dzięki za rady???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Więc tak, pierwszy wiosenny test slammero po tuningu wypadł obiecująco. Nawinięta 100 yd PP 30 Ib - niemal zakryte nity w proksymalnej części szpuli. 3 godziny rzucania wahadłami, podbijania gumami i kilka rzutów obrotówką i nic.. żadnego splątania puki co. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Poprawka do postu wyżej: nawinięte 150 yd PP 30 Ib, to jest wg info na szpuli 0,28. Łowię nim dość częste i dalej żadnej brody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi