Witam! Mam kilka pytań odnośnie Lowranca x 4 elite kol. Mimo różnych kombinacji w ustawieniach nigdy nie udało mi się zobaczyć "łuków ryb". Przy ręcznym ustawianiu czułości na ekranie jest mniej lub więcej kropek ale nigdy łuk ryby. po włączeniu fish ID. Sonda pokazuje cale mnostwo ryb. Ryby te pokazuje zawsze pod wierzchem oznaczoe 1 lub 2 lub w toni, nigdy przy dnie? Czasem gdy widać na ekranie tonąca przynete (nie zawsze ja widać) na ekranie widać że doleciała do dna, podczas gdy w rzeczywistości opada jeszcze dobre 2 - 3 metry ? Sondę testuje miesiąc czyli tak około 15 wypraw (nie zawsze była dobra pogoda) Przestawiałem wszystkie możliwe ustawienia jednak efekty jak opisane powyżej a łuki ryb są widoczne tylko na demo?! Zastanawiam się czy moja sonda jest może uszkodzona i nie działa prawidłowo? Echo mam zakupiona u naszyh zachodnich sasiadow,wiec jesli by ktos mial pl instrukcje to bylbym bardzo wdzieczny. Z gory dziekuje za pomoc.
Pytanie
bart
Witam! Mam kilka pytań odnośnie Lowranca x 4 elite kol.
Mimo różnych kombinacji w ustawieniach nigdy nie udało mi się zobaczyć "łuków ryb". Przy ręcznym ustawianiu czułości na ekranie jest mniej lub więcej kropek ale nigdy łuk ryby. po włączeniu fish ID. Sonda pokazuje cale mnostwo ryb. Ryby te pokazuje zawsze pod wierzchem oznaczoe 1 lub 2 lub w toni, nigdy przy dnie?
Czasem gdy widać na ekranie tonąca przynete (nie zawsze ja widać) na ekranie widać że doleciała do dna, podczas gdy w rzeczywistości opada jeszcze dobre 2 - 3 metry ?
Sondę testuje miesiąc czyli tak około 15 wypraw (nie zawsze była dobra pogoda) Przestawiałem wszystkie możliwe ustawienia jednak efekty jak opisane powyżej a łuki ryb są widoczne tylko na demo?! Zastanawiam się czy moja sonda jest może uszkodzona i nie działa prawidłowo?
Echo mam zakupiona u naszyh zachodnich sasiadow,wiec jesli by ktos mial pl instrukcje to bylbym bardzo wdzieczny.
Z gory dziekuje za pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi