PaNeK Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam, chciał bym zrobić dalszy krok w kierunku zlotu boleniowego, i zrobić listę osób które będą na 100% i tych którzy chcą ale nie wiedzą czy w tym terminie dadzą radę Jutro pojadę nad Nielisz, zrobić zdjęcia proponowanych przeze mnie miejscówek na mini pole namiotowe które oczywiście sami później ocenicie i wybierzecie, postaram się też dowiedzieć jutro czy rezerwacja łodzi kosztuje, jeśli tak to ile... więc od razu przy zapisywaniu się proszę o informacje czy ktoś chce łódź czy nie. ( łodzie na 2 osoby, również postaram się zrobić zdjęcia, o ile są już wystawione na brzeg ) W razie pytań pisać w temacie lub na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 kurde trochę rozbieżne wasze prognozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Między godziną 11-14 ma wiać ponad 20km/h, ale chyba w tym czasie planowana jest przerwa Źródło: www.pogodynka.pl Panowie, będę mógł być dopiero koło południa. Mam do kogoś z Was prośbę, będę potrzebował pomocy przy zwodowaniu łodzi. Łódke mam w stodole od strony Nielisza, jakby ktoś z Was mógł podjechać tam koło 12-13 i pomóc przenieść mi ją nad wode (30m) byłbym wdzęczny. W związku z tym że będę sam na łodzi mam 1 miejsce, ale jak mówie dopiero od 12-13 do wieczora. PozdrawiamSzewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Ja sprawdzałem pogodę na Interia.pl mogę pomóc z łodzią i przy okazji pisać się na pokład przydało by się u kogoś 1 miejsce dla mojego kolegi może ktoś jeszcze będzie miał wolne? Jak coś to mogę wypożyczyć łódź, tylko że wiosłową, jeśli ktoś reflektuje to pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 od 6 do 12 będzie mocny deszcz wedle najnowszej prognozy, jeśli nie zniechęci nikogo pogoda to będe na miejscu 7:00 7:30, oby prognoza się nie potwierdziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 @Panek co u was na zlocie jak było jakie efekty. Może jakaś skromna albo niekoniecznie skromna relacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Mogę tylko powiedzieć ze bolka nie było nawet widać, złowiono szczupaczki i okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 a ja muszę przeprosić, ale na razie nie mam nawet czasu dobrze komputera włączyć, jak tylko zrobi się luźniej w szkole to coś napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragon@ Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 panek czekamy na relacje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Obiecuje na jutro coś napisać, dziś jeszcze mam mały kocioł ale wieczorem będzie chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Na początku chciał bym podziękować wytrwałym komandosom, którym nie straszna była pogoda w stylu Wietnam, za przybycie !! Stawiliśmy czoła żywiołowi początkowo w gronie 5 osobowym.Łowiliśmy dzielnie, do 10 w ciągłym i dość uporczywym deszczu, ok 11 zaczęło się przejaśniać, więc na 12 stawiliśmy się na przerwę na którą dołączył 6 zawodnik. Zjedliśmy coś ciepłego, i rozgadaliśmy na dobre, okazało się że parę osób złowiło coś interesującego (choć nie były to bolenie).(pozwoliłem sobie wstawić zdjęcie jednej ze zdobyczy kolegi @Bassy ) Po niemal 2 godzinach ruszyliśmy na wodę po raz drugi, tym razem łowienie było dużo przyjemniejsze, chwilami zaczęło wychodzić słońce, a deszcz ustał na dobre.Pare godzin łowiliśmy każdy gdzie indziej, ciągnęło nas jednak do towarzystwa, dla tego po zlokalizowaniu pontonu @JaJakubadołączyliśmy czym prędzej i łowiliśmy w grupce Czas zleciał szybko, trafiło nam się kilka zębaczy ale bolenia niestety żadnego! Zmęczeni całodniowym wędkowaniem, poganiani przez zbliżający się zachód słońca spłynęliśmy ze zbiornika, ucięliśmy sobie małą pogawędkę na brzegu, i porozjeżdżaliśmy się każdy w swoją stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PaNeK
Witam, chciał bym zrobić dalszy krok w kierunku zlotu boleniowego,
i zrobić listę osób które będą na 100% i tych którzy chcą ale nie
wiedzą czy w tym terminie dadzą radę
Jutro pojadę nad Nielisz, zrobić zdjęcia proponowanych przeze mnie
miejscówek na mini pole namiotowe
które oczywiście sami
później ocenicie i wybierzecie, postaram się też dowiedzieć jutro
czy rezerwacja łodzi kosztuje, jeśli tak to ile...
więc od razu przy zapisywaniu się proszę o informacje czy
ktoś chce łódź czy nie. ( łodzie na 2 osoby, również postaram się
zrobić zdjęcia, o ile są już wystawione na brzeg )
W razie pytań pisać w temacie lub na priv
35 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi