spinn1990 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 witam, chcialem sie dowiedziec jak sie sprawuja w rzekach wobki boleniowe GRACEK...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ... na płytkie rafy, opaski, przelewy jak znalazł... to pływaki ( rzadko spotykane wśród boleniówek), można je spławiać, puszczać z prądem niemal pod boleniowy nos... jak na wagę +- 3gr latają świetnie... polecamP.S dodam jeszcze że są to typowe przecinaki, aczkolwiek skuteczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ja łowiłem z Grackiem w ubiegłym roku na jego wodzie i mu brały. To przynęty na sytuacje kiedy bolki atakują kręcące się spokojnie ukleje. Miejsca w które wpadnięcie ołowianki na 100% wywoła panikę Mam nadzieję, że jarzysz o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 jarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinn1990 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 dzieki wam.wszystko juz wiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spinn1990
witam, chcialem sie dowiedziec jak sie sprawuja w rzekach wobki boleniowe GRACEK...???
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi