MGOR Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam, Jak w temacie, nie mogę znaleźć w sklepach termomentru do echa. Dziękuję za pomoc w poszukiwaniach. pzdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 garowy Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 To zalezy jakim przetwornikiem dysponujesz. Nie slyszalem o mozliwosci podlaczenia go poza, bo do czego go podlaczyc i jak ? Ja mam to szczescie ze mam go. Cos tam mierzy Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 PRZETWORNIK Z TERMOMETREM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 W niższym modelu 320 jest, więc wydaje mi się że w 480 też powinien być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 garowy Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Dzięki za pomoc. Wydaje mi się, że to kwestia nieodpowiedniego przetwornika. Czy przetwornik z termometrem różni się wizualnie od tego bez? Jeśli to kwestia, uruchomienia opcji, za głupotę przepraszam. Dam znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Przetwornik z termometrem powinien mieć od frontu zalaminowaną blaszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MGOR
Witam,
Jak w temacie, nie mogę znaleźć w sklepach termomentru do echa. Dziękuję za pomoc w poszukiwaniach.
pzdrawiam,
Marcin
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi