hozel79 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam, czy ktoś ma informację gdzie można kupić gumy Nories Shady. Znalazłem je w sklepie Przynęty świata ale nie ma całej kolorystyki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Zapytaj gościa z tego sklepu czy by Ci nie ściągnął kolorów jakich potrzebujesz i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Mam nadzieję że z przynętami Nories wkrótce będzie lepiej bo w końcu mamy oficjalnego dystrybutora tej firmy w Polsce - https://m.facebook.com/Nories-Trout-Polska-100407759213752/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Zobacz w Art Rod widziałem że coś mają z tych gum.Nie łowiłem nimi jeszcze ale 6zł za gumkę 2" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Zobacz w Art Rod widziałem że coś mają z tych gum.Nie łowiłem nimi jeszcze ale 6zł za gumkę 2" ????Żałuj ???? Naprawdę potrafią wodę otworzyć. Specyficzna akcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Bardzo podobne do Fish Arrow ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Bardzo podobne do Fish Arrow ????Praca tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Praca tez?Tak. Praca Fish Arrow Flash-J Shad jest drobna ale energiczna z błyskaniem bokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 W sumie podobną pracę ma jeszcze Anchovy Shad od Damiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Na FB profilu Nories Polska jest kod rabatowy na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Marka Nories to jeden z sponsorów reprezentacji Polski na mistrzostwach świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 (edytowane) Może się komuś przyda Edytowane 20 Października 2022 przez yffea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi