Gromit Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Witam serdecznie Jestem Gromit-początkujący forumowicz.Znalazłem się tu dzięki rognis okoMiło Wszyskich Was poznać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Witaj Gromit. Miło Cię gościć. Zapraszam do aktywnego udziału w życiu forum oraz dojego współtworzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Witojcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Powitac!Mysle, ze Mifek niezle to ujal... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Witaj Gromit,jeśli byłeś na warsztatach to już się znamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 witaj na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Witaj heniutekNa warsztatach byłem z Sebkiem,Karolem i Adasiem (Porterem) Pozdrawiawm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Miło widzieć kolejnego ziomala Też uważam że @mifek dobrze napisał - jerkbaita tworzymy wszyscy! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ginel Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Wykorzystam ten wątek i też się przywitam na tym forum:)Przybyłem do was z PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Witaj Ginel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Witajcie!!O, i ginel się znalazł. I gg wreszcie założył... Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Witam kolejnego Uzytkownika Z racji zainteresowań - polecam uwdze boleniowy konkurs Rognisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pike87 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 No elo ziomek elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ginel Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Witajcie!!O, i ginel się znalazł. I gg wreszcie założył... Pozdr.Salmo GG Salmo to już smiga od długiego czasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 @Ginel, witaj na naszym forum. Zapraszam do wymiany doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gromit
Witam serdecznie
Jestem Gromit-początkujący forumowicz.
Znalazłem się tu dzięki rognis oko
Miło Wszyskich Was poznać.
Pozdrawiam
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi