seba666 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Witam , mam pytanko ,lepiej przy kogutach do 18gram i gumach ,sprawdzi się Minnie czy chucky ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Mała poprawka Minnow lub chucky . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadelinho Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Witam serdecznie!Zastanawiam się nad zakupem 2 wędek :Guide Select Mutant - 1,98m 6-25g Guide Select Phantom - 2,45m 2-12g Maił ktoś z Was przyjemność pracy z tymi kijkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Używam Mutanta do szczupaków na średnie gumy i jestem bardzo z niego zadowolony, dobrze trzyma ryby i można go delikatnie przeciążyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Mutanta mozna delikatnie przeciazyc? No chyba że dla kogoś 40-45g przy 25g to delikatnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzecznymuł Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Witam, proszę o opinie użytkowników kija Dragon Guide Select Butcher 2,60m 4-21g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Orientuje się ktoś jakim zakresem gramatury komfortowo idzie łowić tym DragonemTe opisy c.w to w 90% tworzą kosmici ---> Dragon Pro Guide X spinn 1.98m 2-15g Edytowane 29 Czerwca 2018 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Sorki nie mogę już edytować a zapomniałem dodać ,że interesuje mnie bardziej najniższy ciężar jaki w "miarę " obsługuję ten kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Mam pytanie.???? Ten GS Phantom 245 2-12g to wklejka, czy pełny blank? Nie mogę informacji znaleźć. Od ilu gram się ładuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 GS Phantom 2-12 nie ma wklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi