kpec1992 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam.Tak jak w temacie chciałem się dowiedzieć czy mieliście okazje spotkać się z tymi przynętami i jakie jest wasze zdanie na ich temat oraz czy jakie są efekty łowiąc na nie. Konkretnie chodzi mi o modele RUTTA, HAVOK i Tejlor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 mam prawie wszystkie jerki z CF jednak najskuteczniejsze na moich wodach to RUTTA i HAVOK.Ten drugi to taki nr.1 w moim pudełku.Znajomy ma dobre efekty też na Muttre zaopatrzyłem sie także w niego ale nie było okazji testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozer Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Mam od nich RUTTA,robi robote. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi