Przede wszystkim chciałem przywitać wszystkich forowiczów ponieważ jest to moje pierwsze wejście na ten portal. Przyznam szczerze, ze omijałem go szerokim łukiem ponieważ jerkbait kojarzył mi się z wędką z pazurami i jakimiś dziwnymi kołowrotkami, które są do góry nogami . Łaziłem po innych, konkurencyjnych (choć dziś śmiem twierdzić, ze konkurencji nie macie) forach i szukałem różnych odpowiedzi na które nie znalazłem odpowiedzi. Wydaję mi się, ze zagoszczę u Was na dłużej bo jak widzę (po przejrzeniu części postów) uznajecie również inne metody, a nie jedyną słuszną .
Jako nowy forowicz napisze kilka słów o sobie. Łowię ryby i poluję... ale o polowaniu to na innym forum. Wędkuję od ... odkąd pamiętam. Przede wszystkim łowię na spining (z brzegu i z łodzi), spławik (odleglościówka, bat) i drgającą, a nie łowię na muchę (choć kiedyś próbowałem), na lodzie (wtedy trwa sezon łowiecki ) i w morzu bo mam za daleko (choć łowiłem kilka razy). Postaram się dostosować do zasad panujących na forum, ale nie krzyczcie od razu na mnie jeśli napiszę coś nie w tym dziale co trzeba dopiero uczę się poruszać po Waszej stronce. Będę czerpał wiedzę całymi rekami, ale będę też dawał coś od siebie... jak się doczytam gdzie wrzucacie opis swojego sprzętu to umieszczę uwagi nt. mojego, mogę coś podpowiedzieć o łowiskach otaczających Jelenią Górę i mogę podzielić się sztuczkami, które znam.
P.S do admina. Jeżeli macie specjalne miejsce dla nowych to prosze o przeniesenie tam mojego wątku, a na maila proszę podrzucić link.
Pozdrawiam i do sklikania... choć wolę spotkania nad wodą.
Pytanie
Jack__Daniels
Witam Was serdecznie!
Przede wszystkim chciałem przywitać wszystkich forowiczów ponieważ jest to moje pierwsze wejście na ten portal. Przyznam szczerze, ze omijałem go szerokim łukiem ponieważ jerkbait kojarzył mi się z wędką z pazurami i jakimiś dziwnymi kołowrotkami, które są do góry nogami
. Łaziłem po innych, konkurencyjnych (choć dziś śmiem twierdzić, ze konkurencji nie macie) forach i szukałem różnych odpowiedzi na które nie znalazłem odpowiedzi. Wydaję mi się, ze zagoszczę u Was na dłużej bo jak widzę (po przejrzeniu części postów) uznajecie również inne metody, a nie jedyną słuszną .
Jako nowy forowicz napisze kilka słów o sobie. Łowię ryby i poluję... ale o polowaniu to na innym forum. Wędkuję od ... odkąd pamiętam. Przede wszystkim łowię na spining (z brzegu i z łodzi), spławik (odleglościówka, bat) i drgającą, a nie łowię na muchę (choć kiedyś próbowałem), na lodzie (wtedy trwa sezon łowiecki ) i w morzu bo mam za daleko (choć łowiłem kilka razy). Postaram się dostosować do zasad panujących na forum, ale nie krzyczcie od razu na mnie jeśli napiszę coś nie w tym dziale co trzeba dopiero uczę się poruszać po Waszej stronce. Będę czerpał wiedzę całymi rekami, ale będę też dawał coś od siebie... jak się doczytam gdzie wrzucacie opis swojego sprzętu to umieszczę uwagi nt. mojego, mogę coś podpowiedzieć o łowiskach otaczających Jelenią Górę i mogę podzielić się sztuczkami, które znam.
P.S do admina. Jeżeli macie specjalne miejsce dla nowych
to prosze o przeniesenie tam mojego wątku, a na maila proszę podrzucić link.
Pozdrawiam i do sklikania... choć wolę spotkania nad wodą.
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi