Pytanie do "dyrekcji" i forumowiczów: co myślicie na często pojawiającą się formułę w ogłoszeniu ..."zabieram/kupuję likwiduje rezerwacje"...
Choć w ogłoszeniu pojawia się możliwość rezerwacji (moim zdaniem takie po 24 a nawet 12 godzin są bez sensu i niepotrzebnie przeciągają temat) choćby po to aby skontaktować się ze sprzedającym z różnych powodów. Niech sprzedający zdecydują się: jest lub nie ma rezerwacji. Kasowanie rezerwacji często prowadzi do niepotrzebnego zamieszania. Może za chwilę jakiś kupujący klepnie: "kupuję zdecydowanie" po to aby po godzinie na zastanowienie , zrezygnować? (wszak ma do tego prawo)
Pytanie
BOB1
Pytanie do "dyrekcji" i forumowiczów: co myślicie na często pojawiającą się formułę w ogłoszeniu ..."zabieram/kupuję likwiduje rezerwacje"...
Choć w ogłoszeniu pojawia się możliwość rezerwacji (moim zdaniem takie po 24 a nawet 12 godzin są bez sensu i niepotrzebnie przeciągają temat) choćby po to aby skontaktować się ze sprzedającym z różnych powodów. Niech sprzedający zdecydują się: jest lub nie ma rezerwacji. Kasowanie rezerwacji często prowadzi do niepotrzebnego zamieszania. Może za chwilę jakiś kupujący klepnie: "kupuję zdecydowanie" po to aby po godzinie na zastanowienie , zrezygnować? (wszak ma do tego prawo)
Top użytkownicy dla tego pytania
9
5
4
3
Popularne dni
1 Paź
21
15 Mar
14
2 Paź
8
15 Paź
2
Top użytkownicy dla tego pytania
BOB1 9 odpowiedzi
blackabyss 5 odpowiedzi
Jose 4 odpowiedzi
Wojtek B. 3 odpowiedzi
Popularne dni
1 Paź 2014
21 odpowiedzi
15 Mar 2015
14 odpowiedzi
2 Paź 2014
8 odpowiedzi
15 Paź 2014
2 odpowiedzi
Popularne posty
Wojtek B.
Według mnie temat jest prosty jak budowa cepa. Albo jest możliwość rezerwacji, albo nie ma.
Wojtek B.
Bezsensowne dywagacje. Jeśli ktoś ma pisać, że zezwala na 6-godzinną rezerwację, a linijkę niżej, że słowo "biorę" zwalnia wszelkie rezerwacje, niech napisze po prostu: BEZ REZERWACJI! To pr
Wojtek B.
Zadziwiają mnie wpisy typu "Zabieram likwiduje rezerwację", "Zdecydowane kupuje, likwiduje rezerwację" itd. Albo jest, albo nie ma rezerwacji i tyle... Chcę, ale się boję
52 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi