Oprych Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 panowie podepnę się do tematu który lepszy na start - budżet max ale to max 200zł- ryobi Ecusima 4000- Ryobi ARCTICA FD 500- Shimano Catana 4000 FC- Spro Passion 740 FD miałem w ręku catanke ale jakoś tak dziwnie zaś arctica 2000 również kręciłem w sklepie i juz trochę lepiej ale nie mieli wiekszej przeznaczenie szczupak, sandacz, moze boleńkijek 10 - 30 cwi jaka plecionka do tego żyłka mi nie podchodzi - miałem pletke bardzo tanią ale zmądrzałęmmoże spaider... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 panowie podepnę się do tematu który lepszy na start - budżet max ale to max 200zł- ryobi Ecusima 4000- Ryobi ARCTICA FD 500- Shimano Catana 4000 FC- Spro Passion 740 FD miałem w ręku catanke ale jakoś tak dziwnie zaś arctica 2000 również kręciłem w sklepie i juz trochę lepiej ale nie mieli wiekszej przeznaczenie szczupak, sandacz, moze boleńkijek 10 - 30 CW i 20-50 CW i jaka plecionka do tego żyłka mi nie podchodzi - miałem pletke bardzo tanią ale zmądrzałęmmoże spaider... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Pletke to ja bym polecił sufix 832 Mam ja cały ten sezon, dość często bywam nad woda po około 10 godzin. Nic złego sie z nią nie dzieje super pletka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi