Wojciech_B Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Witam Macie doświadczenie z trzymaniem łódki na parkingach strzeżonych?Zbieram się na zakup łajby,a nie mam gdzie trzymać na sezon Pozdrawiam Wojciech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 logun74 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ja trzymam w marinie teren strzeżony , monitorowany - tylko silnik zabieram do domu (yamaha 6 km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pmiszk1 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 A trzyma ktoś łódkę na miejscu parkingowym w hali garażowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerek48 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ja trzymam u kolegi na posesji i jest bezpiecznie.Wolę przysłowiowo wypić flaszkę i spać spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 U mnie sasiad trzyma przyczepe z lodzia kabinowa i silnikiem 50KM na miejscu parkingowym przed blokiem (osiedle zamkniete ale niestrzezone). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Trzymałem chwile w hali robiącej za parking, strasznie się syfiło bo beton był marny. Trzymałem na wodzie w klubie. Najpierw woziłem silnik, a później zostawał na łajbie. Na parkingu strzeżonym nie trzymałem bo nie było potrzeby i sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Kolegi z posiadłością nie mam żebym mógł za flaszkę postawić łajbę Na marinie się boje bo jakiś czas temu zwinęli łajbę jednemu z naszych forumowych kolegów. Chciałbym na parkingu trzymać przykryte jakąś plandeką żeby się nie syfiło. Razem z silnikiem bo zakładać za każdym razem 40-50 kg to ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PePe. Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Pierwsza zasada to dobrze ubezpieczyć sprzęt od kradzieży, a później spokojnie szukać miejsca postoju jednostki pływającej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PGr1 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Mam podobny pomysł jak Ty i od kilku dni o tym myślę gdzie trzymać Dopóki miałem stacjonarną łajbę na zalewie, to zawsze się przezimowało u znajomych (swoją droga, pewnie niedługo ta "stara" 365cm/135cm wyląduje na giełdzie...), teraz nabyłem mobilną i trza coś wykombinować.Mam niedaleko przy osiedlowy parking, monitorowany, plac kotłowni, teren zamknięty z dostępem na kartę. Tak se myślę, że postawić tam i przypiąć łańcuchem do latarni najlepszy pomysł. Przy chwili czasu muszę iść dogadać jak by to widzieli... miejsce parkingowe raczej ciężko żeby akurat koło latarni się zwolniło, może pozwolą gdzieś na trawniku. Takie rozwiązanie było by mi najbardziej na rękę, miał bym pod nosem i o każdej porze dnia i nocy, święta itd. mógł bym podczepiać i zabierać. Edytowane 1 Października 2014 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Może pomyśleć nad wynajęciem garażu.Wychodzi czasem taniej jak parking i nie kapie a i można przy sprzęcie podłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ja trzymam na marinie z silnikiem dopiętym pod kamerą i całodobową ochroną. Koszt 40 PLN za miesiąc Jakby mieli kraść to są lepsze sprzęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PRZEEMAS7 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Co masz na myśli pisząc doświadczenie? Wynajmujesz miejsce parkingowe i stawiasz tam co chcesz. U mnie na parkingu gość postawił fajną łajbę na początku sezonu i chyba ani razu jej z nie ruszył. Parking jest społeczny strzeżony tylko w nocy ale jak do tej pory jakoś nie odpłynęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 ..czytam o tych marinach i monitoringach i śmiech mnie ogarnia. W Szczecinie ginęły nie z takich przystani, kwestia tylko, kiedy zawita do Was "ekipa" żyjąca z tego procederu. W tym sezonie na terenie Szczecina i okolic z przystani odpłynęło dziesiąt silników/łódek ( info w komendy)..w tym moja ( ta odjechała na lawecie ..)..oraz znajomego 150KM Merc wart 60k złotówek ...Wojciech, wybierz parking strzeżony..większy ruch i szybciej Cię zapamiętają... Znając życie, w nocy marinowy cieć chrapie aż woda faluje a kamery są jakości VGA..."po ciemku" wartość materiału jest równa zeru... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Co masz na myśli pisząc doświadczenie? Wynajmujesz miejsce parkingowe i stawiasz tam co chcesz. U mnie na parkingu gość postawił fajną łajbę na początku sezonu i chyba ani razu jej z nie ruszył. Parking jest społeczny strzeżony tylko w nocy ale jak do tej pory jakoś nie odpłynęła Przez doświadczenie mam na myśli przede wszystkim te złe, np kradzież drobniejszych przedmiot z łódki. I jak potem można dochodzić sprawiedliwości. ..czytam o tych marinach i monitoringach i śmiech mnie ogarnia. W Szczecinie ginęły nie z takich przystani, kwestia tylko, kiedy zawita do Was "ekipa" żyjąca z tego procederu. W tym sezonie na terenie Szczecina i okolic z przystani odpłynęło dziesiąt silników/łódek ( info w komendy)..w tym moja ( ta odjechała na lawecie ..)..oraz znajomego 150KM Merc wart 60k złotówek ...Wojciech, wybierz parking strzeżony..większy ruch i szybciej Cię zapamiętają... Znając życie, w nocy marinowy cieć chrapie aż woda faluje a kamery są jakości VGA..."po ciemku" wartość materiału jest równa zeru... Mariny to nawet nie brałem pod uwagę po ostatnich incydentach w Szczecinie i okolicach ;/ Zostaje parkin strzeżony, jeszcze nie słyszałem żeby coś z takich kradli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Tylko nie pomyl strzeżonego z płatnym niestrzeżonym i sprawdź ubezpieczenie parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Panowie, macie jakiś godny polecenia parking strzeżony w Warszawie, gdzie można postawić przyczepę z łodzią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarMilo Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Proponuję wynająć garaż - jak dobrze poszukasz to za 150PLN znajdziejsz zamykany. Dołożenie alarmu z powiadomieniem SMS to 250-500PLN (ten już na wypasie). Dobre kłódki i można mieć 'nadzieję na spokój' a przy okazji miejsce do trzymania innych gratów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 150zł za garaż w Warszawie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Małorealne Ja szukam parkingu na 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarMilo Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 150zł za garaż w Warszawie???Po długich poszukiwaniach mam zamykany 25m2 za 150PLN w Piasecznie (stawki 'u mnie' są od 200-350 za 16m2). Kwestia cierpliwego szukania i negocjowania, płacenia z góry za długi okres itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wojciech_B
Witam
Macie doświadczenie z trzymaniem łódki na parkingach strzeżonych?
Zbieram się na zakup łajby,a nie mam gdzie trzymać na sezon
Pozdrawiam Wojciech
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi