laredo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ponieważ przeszukałem już spore zasoby internetu, i nie znalazłem żadnych praktycznie informacji nt Liswarty proszę Was o pomoc. Warto się tam wybrać w poszukiwaniu kleni i jazi? Nie łowiłem tam nigdy. Jestem rozczarowany postępowaniem Okręgu PZW Kielce i całkowitym zakazem spinningowania na ich wodach nizinnych, przez co straciłem swoje wody kleniowe.Proszę o poradę i pomoc gdzie w śląskim częstochowskim kieleckim można zapolować na klenia tak by mieć realne szanse na spotkanie z nim ?? Naszło mnie i wyjazd planuję jutro więc jeśli ktoś ew miałby ochotę to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 No to po 14 latach odkurzę wątek Może komuś się przyda: https://youtu.be/Eg-tNz0PaWw?t=371 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi