tomaszn1996 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Witam wszystkich.Kupiłem ostatnio echo lowrance elite 4 hdi tylko że z menu na rynek USA.Moje pytanie brzmi czy da się wgrać samemu polskie menu lub gdzie i za ile. Poz. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Samemu się nie da. Możesz się zgłosić do firmy Parker która jest dystrybutorem na Polskę marki Lowrance i oni wgrają. Będzie jednak bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tommik Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Hmm, też mam Lowrance ze Stanów tyle, że 4x hdi. W menu jest opcja języka polskiego, działa poprawnie. Nawet "light" przetłumaczono poprawnie a nie jak w poprzedniej Piranhi "lekki" . Edytowane 2 Października 2014 przez tommik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomaszn1996 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 W takim razie musze odpuścić bo cena powala na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tomaszn1996
Witam wszystkich.
Kupiłem ostatnio echo lowrance elite 4 hdi tylko że z menu na rynek USA.
Moje pytanie brzmi czy da się wgrać samemu polskie menu lub gdzie i za ile.
Poz. Tomek
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi