TomaszKKK Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 witam,panowie szukam coś pod sandacza i mam na oku te dwa kijaszki,kij pod gumy 6-8cm +główka12-20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jak już to 68ML-XF. Zamiast Avida poszukaj Tournamenta. Lepszy kij a niewiele większe pieniążki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 kolego ja szukam avida ,,68 ml-xf'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Popieram, z czuloscia bedzie rownie dobrze, a przy tym wygodny uchwyt i nizsza cena Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 witam,panowie szukam coś pod sandacza i mam na oku te dwa kijaszki,kij pod gumy 6-8cm +główka12-20gJa bym myślał raczej o AVS68MXF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 witam,panowie szukam coś pod sandacza i mam na oku te dwa kijaszki,kij pod gumy 6-8cm +główka12Na jaką wodeNa jaką wodę ten kijek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 jeziora 5-12metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 kolego ja szukam avida ,,68 ml-xf'' Chodziło mi o podanie konkretnego modelu a nie o poprawianie Ciebie ale jak uważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 ok,fakt zle to odebrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi