Tomek TJ Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Niestety guma urwana kilka lat temu, taki twister z falbanką. Pamięta ktoś co to było? tak z 10-12cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Tomku,Masz sporo sand-eel roznych producentow jak chociazby Savage Gear. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Może Dragon Maggot albo minóg Mister Twister? Jest na forum kapitalny temat z bazą gum. Tam szukałbym nietypowych rozwiazań Edytowane 2 Października 2014 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 No własnie dotarłem do nazwy to był Grub z Mister Twister już ich nie produkują. Podobny jest ten Maggot dragonowski, kupię na próbę. Dzięki Bujo i Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Mister Twister ależ oni mieli gumy o Boże ehhhh szkoda że już ich nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Mój nick zdradza, że bardzo lubię Maggota {gumę, rzecz jasna}, myślę, że śmiało możesz spróbować. U mnie od kilku lat niezastąpiona na okonia, zwłaszcza na "wleczonego", a i parę szczupłych jako przyłowy też się trafiło. Co do gruba Mister Twister którego mam 2 sztuki na tyle wzrokowo mi nie podeszły, że leżakują nieużywane w pudełku, ale za waszymi pochlebnymi recenzjami przy najbliższym wypadzie idą się moczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Ja miałem kiedyś coś podobnego i nazywało się to "culprit". Budowa nieco bardziej krępa i zwarta niż maggot. Niewiele wtedy spinningowałem ale coś się na to uwiesiło. Ktoś z was miał albo może nadal ma taką gumkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Strike King ma z serii Rage Tail ANACONDA.Nie uzywalem tego, mam dopiero zamiar.Jesli Ktos uzywal prosze niech podzieli sie jak to chodzi.Dzleki, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Niestety guma urwana kilka lat temu, taki twister z falbanką. Pamięta ktoś co to było? tak z 10-12cm.HejGumka to pewnie Mean Dude firmy MisterTwister.Co jakiś czas ogłaszam sie że poszukuje takich perłowych ale skutek mizrrny.Kilka żółtych widziałem nie dawno w Salarze na Waliców Edytowane 7 Października 2014 przez havy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi