vksoc Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 multiplikator na prawa reke to... ???kreci sie prawa reka czy trzyma sie wedke w prawej ??? moze banalne pytanie ale mi sie wszystko miesza ...wole sie upewnic z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 witaj na forumleworeczny to krecenie lewą lapka ,zazwyczaj koncowka w numeracji 01 w modelach lub literka Lpraworeczny to krecenie prawą lapką ot tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dokładnie tak! Nie ma banalnych pytań - pytaj, pytaj ... cierpliwie pomożemy! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Cześć Zawsze wiedziałem, że to bardzo przyjazne miejsce, to Forum Sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Herman,Brakuje pytających (zwłaszcza w dziale casting) a my z chęcią pomożemy oczywiście jeśli będziemy w stanie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vksoc Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dziekuje dziekuje ... a pytac bede na pewno bom laik w dziedzinie castingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vksoc Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Przegladam ebay.com i wszystkie multipliki Daiwy ( i nie tylko )ze Stanow sa na prawa reke . Czy tam jakas inna moda na rzucanie panuje ???? Szukam czegos dla siebie ale ja krece lewa a ceny nawet nawet - czesto przesylka przebija koszt multiplikatora na poczatek dla takie amatora jak ja wystarczy - chce sprawdzic czy mi podpasuje rzucanie czyms nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 nie wszystkie, tylko te co sa na prawa ... natomiast sa tez i takie na lewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 vksoc masz racje , tu w Stanach zdecydowanie wiecej jest multikow na prawa reke. Dlaczego tak jest? sam nie wiem. W sklepach takich jak Cabelas czy Bass Pro mozna stwierdzic ze 80% albo wiecej to praworeczne, jednak sa i leworeczne bo sam takich uzywam (istnieja tez inne sklepy niz te ktore wymienilem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Darecki nie tylko Ty masz problem z uzasadnieniem dlaczego tak jest. Kiedyś były teorie próbujące wyjaśnić ten fenomen (jest ich kilka) ale kiedy czytałem jakieś dwa lata temu arykuł na ten temat w Muskie Hunterze (w nim po kolei wypowiadały się znane osoby z połowów Muskie w US) nikt nie potrafił odpowiedzieć - dlaczego - każdy miał swoją teorię, a inni jej po prostu nie posiadali. Teraz sytuacja jest odmienna, produkuje się zarówno prawe, jak i lewe, z tym, że prawe najczęściej szybciej - historycznie i z przyzwyczajenia wędkarzy ten obszar jest większy dla producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi