kamildarbanski Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Witam panowie poszukuje informacji PRAKTYCZNYCH nie TEORETYCZNYCH na teman kijka mhx p 904. Mianowicie co ten kij moze jesli chodzi o przyłowy szczupaków okoni i ewentualnych wąsatych. Czy podoła podczas takich przyłowów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Standardowo sandacz , szczupak i okoń o sumie zapomnij.To pooping do 18 gram i raczej guma 3" plus 20 gram ołowiu to jego kres.Moim zdaniem szczytówka dość spolegliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 http://www.fishingcenter.com.pl/caly_nius.php?id=2011-09-12_test_wedzisk_mhx&folder=testy&url=/testy.phpGdzieś w sieci jest film z testu tych wędzisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 ale jesli chodzi o sandacza szczupaka i okonia to ogarnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoływędkarz Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Sam interesowałem się tym blankiem pod lekki opad sandaczowy na jeziorze. Kij ma dość miękką szczytówkę, która ugina się nawet do 4 przelotki podczas poderwania przynęty. Mocy w blanku dużo. Niedawno dzwoniłem do FC gdzie poinformowano mnie, że mają taki kij złożony na alconitach i w korku. Proponuję podjechać. Według mnie realne cw. 10-25g. Kij określiłbym jako sandaczowy z możliwością przyłowu szczupaka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibol Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Mam go drugi sezon łowie nawet kogutami 25g nie boi się przyłowu suma 131cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi