meme174 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Wiesz znaczenie moglo miec wszystko - jakbys eliminowal po kolei problemy - bysmy wiedzieli co szkodzilo. Ogolnie gdy masz malo plecionki cto to srednica oddawanej pletki sa male i moze szarpac podczas rzutu - wabik ciagnie a szpula nie nadaza oddawac linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Jeszcze jedno,podczas lotu wabika starałem sie dokładnie skierować tak aby przynęta i szczytówka były linii prostej.Ewidentnie to pomogło.Jednak podejrzewam ,że młynek po moim niefortunnym smarowaniu dziś się dotarł.Może były jakieś delikatne zahamowania szpuli podczas pracy.Brody powstawały po około 20,25 metrach lotu. Edytowane 4 Października 2014 przez skius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Napisałeś, że było mało plecionki. Spodnie warstwy są zwykle mocno ściśnięte. Zakleszczone zwoje mogły powodować przytrzymanie a w konsekwencji podwinięcie plecionki i broda gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 I tu pewnie hier liegt der hund begraben jak mawiają nasi przyjaciele zza miedzy.Tak jak pisałem brody były po około 25 m lotu ,tam po odcięciu zmasakrowanej plecionki zaczynała się granica świeżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ja...jak mawiająA tak poza wszystkim to nazbierałeś sobie tych powodów do problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jakie problemy,to zabawa dla mnie Acha tak na marginesie ...w sieci masa opinii ...jak to łatwo ...za pierwszym razem ...i takie tamOk ,może i łatwo z cieższym kalibrem ,ale tak średnio lekko (jak większość łowi) to już troszkę pracy wymaga.Dzięki za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Robert bo tak jest tu za duzo tam za malo tu za ciasno itp itd. Cast to lowienie dla perfekcjonistow - kij i multik ma tworzyc jednosc i stosowany byc do jednego ( zesraw woblerowy gumowy itp itd ) sam sie o tym przekonalem ostatnio i wiem ze jak cos jest do wszystkiego to i do niczego Edytowane 4 Października 2014 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 No i mamy puentę Ta daaaaaa!!! kurtyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) meme masz rację w 100% Kruczków,zawiłości,dylematów masa.Ale dzięki Bogu nie sprowadza się to tylko do bezmyślnego biczowania wody. edit kurtynę ja spuściłem Edytowane 4 Października 2014 przez skius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi