grunwald1980 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Moze ktos wie, kto tak pieknie spiewa.http://www.youtube.com/watch?v=a_Ec2dJWHy8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Wendy Stark - Ave Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Shazam rulezzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Abstrachując od muzyki ; trzeba przyznać że chłopaki mają wyjątkowo nasrane w główkach. Dobrze że skuterem tam nie wjechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Abstrachując od muzyki ; trzeba przyznać że chłopaki mają wyjątkowo nasrane w główkach.Dobrze że skuterem tam nie wjechali.Bo ja wiem............dobrze się bawią,właściwie nic nie ryzykują.......dopóki nie ryzukuje ktoś swoim życiem,bądź co gorsza zdrowiem lub życiem innych ,to dla mnie osoba w jakiś tam sposób zakręcona pozytywnie.Tu nie widzę żadnego zagrożenia , a i auto odmówiło posłuszeństwa pewnie przypadkowo.A jedno co mi tu nie pasuje ,to ta muzyka,bo nie wiem co tu ma ta Maria z tytułu piosenki.........że tak powiem za zadanie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi