fishbartek1 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 witam czy ktoś z was próbował swoich sił u naszych sasiadów w połowie pstrąga? może macie jakies namiary na dobre łowiska w Czechach chetnie bym sie wybrał nie interesują mnie odcinki muchowe pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Może ktoś ma też doświadczenie ze zdobyciem niezbędnych papierów? Ryb tam zdecydowanie więcej, wystarczy stanąć na byle mostku aby pooglądać sobie piękne kropkowane 40-taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Już dawno pytałem o wędkowanie w Czechach lub na Słowacji. Ale chyba nikt z użytkowników portalu nie posiada informacji, albo nie chce się podzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 casso Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 znalazłem cosik takiego, dotyczy zachodnioczeskiego okręgu, wesja english http://www.crsplzen.cz/english.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Próbójcie na FF, tam jest chyba grupa ludzi którzy jeżdżą do Czech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dariusz Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Wejdź na tą strone, znajdziesz tu pare informacji. www.czechflyfishing.cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fishbartek1
witam czy ktoś z was próbował swoich sił u naszych sasiadów w połowie pstrąga? może macie jakies namiary na dobre łowiska w Czechach chetnie bym sie wybrał nie interesują mnie odcinki muchowe
pozdrawiam Bartek
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi